♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, March 2, 2010

..:: WeeDing cOntest - Aina Chika ::..


..:: salam ::..

jalan2 tgk geng blogger..kina terjumpa la cOntest yg kina anggap menarik dan best nak join. Contest yg tuan rumah tue anjurkan ialah


kalau nak join sekali jOm KLIK sini. Syarat2 ada di sana...

 

Hadiah yg aina chika nak bagi mmg best!!
Tempat pertama : Hamper bernilai XX,hadiah misteri dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.
Tempat kedua : Hadiah misteri dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.
Tempat ketiga : Hadiah saguhati dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
soalannyer adalah

Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?

hadiah perkahwinan ialah 
 
taraaaa...

'sebuah dapur elektrik'

kenapa kina pilih hadiah nie ialah

salah satu rumah tangga aman bahagia adalah masakan dari air tangan si isteri. so bila kawan2 aina hadiahkan dapur nie aina leh lah masak hari2 untuk si suami. mesti suami akan sayang giler dan hari2 balik rumah cepat. lagi satu kina pilih dapur elektrik sebab x payah aina nak sibuk2 beli gas tiap bulan. tekan je suis dah boleh masak..huhuhuhuhu..

4 comments:

Cik aiNa said...

ahhaa...nampaknya aina kena la rajinkan diri unuk memasak lepas ni..haha.

btw..thanks yaa sudi join contest aina.

kak ina kl said...

salam..betul tu..dapur memang penting..akak setuju kamu bagi..
kena gi kedai bakeri kalau nak beli tepung suji ni..payah sikit nak cari kat giant ataupun C4.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~aina chika~

hik....mmg kena rajin msk yew.mestu hubby syg lebih.

kalau contest dah tutup..jgn lupa inform sape pemenangnyer!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kak ina KL~

hehehehe...setujukan?

owh..tepung suji tue beli kat kedai kek lah yew. nti kina nak try ler..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣