♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, March 26, 2010

::salam::

jab yer..nak check coding..kan takleh masuk lak
 
hari nih entah nape kina rajin lah pulak...rajin aper? rajin mengupdate-update lah!! igt sebelum nak balik kina nak ler ping kan blog kina dkt GENGBLOGGER..tapi kuar gambo kat atas tue pulak. nape yew? ada problem lagi ker? 

TOLONG

TOLONG 

jgn buat kina mcm nih...!!!!
(buat2 nangis guling2 nih..hehehe)

kina harap lepas nih bila kina nak ping kan blog kina x de masalah. sape2 ada info pasal nie bg tahu kina. nanti jadi giler kentang lak kina nih. wakaka....

oklah..jap g dah nak pukul 5.30..kina nak chaw da.. kina doakan korang2 bila balik rumah nanti dalam keadaan yg hepi2. x mo bawak masalah keje kat umah yew... yg nak masak untuk anak2 dan hubby masak sedap2 yew. ada yg nak masak ikan keli ke hari nie? huhuhuhuhu...

assalamualaikum..

nOtaKaKiKiNa: esk kina x masuk opis coz nak g menembak kat Lapang Sasar Mantin. nti kina tempek citer nih hari isnin yew.

9 comments:

kakpah said...

ko gi menembak ko kina.

email ko lum sempat kpah nak jawab. tunggu ek..

sandal kecik said...

sedap nya ikan keli masak sambal kan

NICK IRFAN said...

eh! geng blogger ade masalah ker??? ni url sementara geng blogger member sy kasi thu sy pun x thu xpnh bukak pun lagi...

http://www.ozbloggers.com/
http://jombuzz.com/
http://imcurtain.com/

p/s=akak ade baca cerita hantu saya kan? hantu2 sy serang "kampung blogger?" dan buat huru hara? apesal dgn geng blogger pun rosak sekali?? eh!!! sy xde kena mengena kak! mngkin kebetulan kot? patutlah org kata cte hantu sy misteri............ hm....

mamalieyna said...

waaa nk g menembak...tempak apa tu kina?..hehe..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Kak Pah~

yup..kina g menembak. nti baxa n3 kina yew..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Sandal Kecik~

hik..akk slh tajuk la...

tapi x pe..i like!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~

hik....ala nick kebetulan jo!

ko jgn risau lah. akk sokong ko kalau ada owg salah kan ko!

hik....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamaleiyna~

g padang sasar mantin..negeri sembilan.

mcm x cayo je akk nih kina nak g menembak? akk jgn igt owg lelaki je pandai tembak....(tembak air lah)

hahahahaha

alamak terlebih sudah..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

sis...
lama gak tak terjah blog sis..hampir 16tahun rasanya kan..
tgk2 skunk sis pun dah besar..adam semakin cumel..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣