♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, March 5, 2010

..:: macam ner nak halau MINATANG nie? ::..


..::salam::..

kina paling sedih + geram kalau pergi blOg kawan2 ada lembu lah..katak lah..monyet la...dekat tepi page x kira kiri ke kanan ke kan? kalau dah tepek minatang2 tue mcm ne kina nak baca? kadang2 tue kan n3 punyer best. tapi bila nak baca dah x boleh.

kalau korang keciankan kina...korang ajar lah kina mcm ne nak halau minatang2 tue. kalau x boleh halau...korang pun nak letak agak2 lah. susah org nak datang membaca blog korang.

maaf lah..kina x berniat nak kondem blog korang yg ada minatang2 nih. kina cuma bertanya... kalau x boleh x pe. huhuhuhuhuhu..

9 comments:

bH said...

rasenye..ade kot gadget2 yang die tambah tu..
tak pun embedded code...
try la cari n remove that stuff

Hazzy Ishak said...

ya kadang2 menganggu
huhu

ZACK ENTRY said...

xleh nak padam la..
bende tu tujuannye nak pomot..
mmg menyusahkan..
xnak komen pnjg2..hehe
salam singgah dari GB..=)

Mak Su said...

aramak, minatang tu maksu tak pandai... maksu pun rimas gaks, kadang2 macam terlebih menyemak jer :(

huhuhu

sandal kecik said...

betul tu..biasa nya sy..pangkah terus tanda x hhihihi..geram dgn menatang tu

colourful life said...

oh benda tu..mang tak leh delete..tu promot..klu owner blog tue da masuk contest pape..biar ja..lantk ja.. :)

shiori_LA said...

kat blog akak ada nuffnang exchange je...yang menatang2 tu takde la...tapi kekadang annoying gak kan?
nuffnang exchange leh tutupkan...pangkah je..

kakchik said...

salam kina. kakchik pun kurang setuju dengan penggunaan widget animasi begitu, mengganggu pembacaan. lain kali malas nak singgah. bagi kakchik yang dah tua ni, widget macam tu mesti blog budak2 remaja w/pun mgkn bukan.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakchik~

w'salam kakcik...tue lah kan kakchik..nak promote owg nye contest punyer pasal perasaan pengunjung dorang x amek kira. last2 owg mls nak g blog dia lagi...kan dah rugi!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣