♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, March 30, 2010

..:: dapat award dari Coretan Perantau - lOng Hafizz ::..

::salam::

sebenarnya kina hepi sangat2 sbb ada gak orang sudi bg kina award. dah lama x dapat award nih.. (eleh aku nih batak la pulak!!). kina suka pergi terjah blOg dia. penulisan amat bagus sekali. kadang2 kina terpikir 'mcm ne dia leh wat ayat sebagus ini?'.. lain lah mcm kina nih...ayat bahasa pasar je. itupun x tahulah ada orang suka baca blog kina atau tidak. (hanya korang je yg boleh nilai...ok ker?) lagi 1..kina suka baca blOg dia sbb dia jujur...ape yg berlaku pada dia, dia ceritakan kat situ. Orang yg kina maksudkan ialah Long Hafizz (Coretan Perantau)..sekarang dia tgh study kat LONDON.. nak tgk gambo2 sekitar LONDON leh tgk kat blOg dia. dia nih mmg suka bergambo.

PALING kina suka...nama kina ada dlm senarai penerima award yg betul2 dari dia (yg nombor 23 tuh). bukan kina ciplak dari blOg kawan2 kina. rasa diri kina nih dihargai lak...hehehehehe..(poyo lak aku nih!!)
::tekan untuk tumbesaran::

ok dgn tidak membuang masa kina tepek award dari si lOng Hafizz nih...kalau korang nak gak..blh je. amek dari sini pun blh. TAPI make sure korang kena inform kat bLog dia. dia x marah punyer..!! 


inilah award dari Coretan Perantau

::copy dan paste yew...::

10 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

eh..ensemnya ward tu..msti pmbri dia pun ensem gak kan?ahakz..lalala :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!

Mmg Happykan..Rasa diri kita sgt di hargai.. :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~lOng apis~

ha'ah..hensem...hensem taik TUCINGGGG!!

jgn marah haaaa....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~LiLy @ muMmyQisTiNa~

ha'ah LiLy...best giler!!

Diyana Zulkifli said...

kina,kite pun ada awrd utk awk.amik jgn tak amik kat blog kite..;)

♠ayuzdeathwish♠ said...

tahniah~

tahniah~~~!!!

Mak Su said...

kina, tahniah utk award, nanti maksu nak skodengler blog long hafiz ni... :)

p/s: maksu baru jwb tag 10 :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

::Diyana Zulkifli::

owh yeah? skrg gak kina amek!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

::♠ayuzdeathwish♠::

toceh....

toceh..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

::Mak Su::

mak su...tq coz sudi jwb tag kina.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣