♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, March 16, 2010

..:: dah lama simpan baru hari nie nak update?? ::..

::salam::

ngerikan tajuk n3 hari nie? 

adessss....
mengeluh la pulak kan? 

kina dah lama simpan gambo kat dalam camera kina. tapi belom ada kesempatan nak tepek kat blOg kesayangan kina nih.  kalau x buat camni..lambat laun mesti kina buang gak. bek kina tepek kat sini leh wat kenangan2. buat ape simpan lelama kat dalam camera..buat full memori je kan?meh layan gambo2 yg kina simpan.
:: gambo kat atas nie kina amek kat rumah. time nih kina nak g kerja ::

:: yg lak kina amek masa nak g kerja gak..tgk muka adam...masam je kan? dia masam sebab jap lagi dia kena tinggal!! ...cian anak mama! ::


:: yg nie kina pergi kenduri kawen ahad lepas. x kenal pun pengantin nyer. tapi disebabkan pengantin nie dok dekat depan rumah mak mertua kina, kina kenalah pergi. dari x kenal leh kenal2...tul x? ::
:: time nie kina sempat lah amek gambo kat rumah pengantin ..leh buat kenangan masa depan ::
:: gambo nie kina kampung lagi (sekincan) ...ptg tu kina, supra (hubby), adam dan anak2 buah supra pergi jalan2. mula2 kina pergi Kg. Hj. Jelani. supra nak pergi cari ikan fresh. kalau korang nak tahu ikan fresh2 dekat sini. cari je ikan laut dan sungai kebanyakan semua ada di sini. murah pun murah!

lepas tue kina pergi Sg. Nibong lak.. kat sini ada restoran tepi laut. nak makan makanan laut ada kat sini...semua fresh2 gak! sempatlah kina amek gambo pemandangan matahari terbenam. cantik kan? gambo yg last sekali tue muka adam kepenatan..cian anak mama! ::

16 comments:

fathiahRAIHANA said...

seronok bila ade bnd nk dikenangkan :)

sI tEDI said...

pandai betul adam tarik muka bila mama dia nak g kerja :)

hajarus said...

salam kenal kembali k.kina... hajar datang jalan2 ke sini plk...
nice blog... ;d

comeynyer adam... bulat matenyer...

hajar follow akak k...

NICK IRFAN said...

testing.. apesal komen td dia kluar error plak? ades...

NICK IRFAN said...

hehehe comel la adam ni kak.. rsa nk geget pip dia yg gebu tu! hehe

NICK IRFAN said...

dlm cte hantu sy ade nama akak jgk? hope akak x marah la nnt... :)

mamalieyna said...

yeee ikut cam akak, apa je gambo disnap tempek aje kt blog..baru meriah..hehe..

alahai sian adam..kepenatan ye..huhu..

shila ariff said...

wah..kalo bab ikan 'fresh' tu mmg best..goreng or bakar..mmm..mmg manis isinya..huhuhu....

shiori_LA said...

salam kina;
ooo...dah meninggal ye pakcik tu...innalillah...kesian kan..apapun kita dah usaha hantarkan dia ke hospital tapi kalau dah ajal dia nak sampai nak buat macamana kan al fatihah la buat dia....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~fathiahFARHANA~

ha'ah..mmg seronok. lagi2 kenangan manis kan?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~sI teDi~

tue la..kadang2 kina x sampai hati nak tinggalkan dia. cian kan?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~hajarus~

hai hajar...slmt dtg ke bLog kina!

mata adam bulat? tgk la ikut mata sape kan?

hehehehehe..tapi dia lagi bulat la.
hehehehehe..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~

nick ko x yah ler nak mintak maaf. akk mmg nak pun jadi pelakon kat dlm citer HANTU nick.

nOtaKaKiKiNa: dpt pelakon tambahan pun jadilah!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamalieyna~

ha'ah kak..lepas nie kina x kira kina snap mana kina pergi. mesti best nak cerita kat blog kan lepas tue?

nOtaKaKiKiNa: adam dia mmg suka buat muka mcm tue. lagilah kina geram nak cubit pipi dia. pastu nmpk gigi dia yg 2 tuh. huhuhuhu.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shila ariff~

mmg!! sehingga menjilat pipi!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shiori_LA~

akkkkkkk!! kina nak bg tahu nie. orang yg akk panggil pakcik tue bukan islam la kak. dia org india.

hehehehehe..

pepun cian dia kan?kina x mampu nak tolong dia. tkt hantu dia kacau kina je. heheheheh....SERAM!!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣