♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, March 20, 2010

..:: sepulOh ::..


::salam::

 waaaahhhh..kinakOyu telah di TAG? 

:: sebenarnya x de kena mengena dgn gambO nie pun..hehehehe..saje jer nak tarok kat sini ::

kalau kOrang tahu..ape yg sedang baby nie buat yew?

kina tgk baby nie geram je!! 

Berbalik pada tajuk dia atas 'SEPULOH'..kina telah di TAG oleh kakchik . mula2 kina dah baca TAG kakchik taw. bila baca senarai org yg akan di TAG kakchik..dlm hati 'ala....nama aku x de ker? dah lama giler x di TAG nie. rasa gian lak' . tapi sedeh nama kina x de! kina pun baca pulak chatbox kina 1 by 1..bila chat dari kakchik..dia bg tahu 'kina telah di TAG'. kina pun cepat2lah klik blog kakchik balik. kina g senarai nama tue rupanya ada nama kina. MACAM MANE AKU BOLEH X PASAN NIE?? yea2 je kina sedeh nama x de. hehehehehehe...

dgn tidak lengahkan masa nak lepaskan gian nie..jOm baca ape soalan dlm TAG tue. 
v
v
v
v
Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..


Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.


Sila jawab dengan jujur..


[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan: PERMAISURI di hati suami dan adam haziq.

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan: kina rasa.... adessss x tahulah nak jwb mcm ne. hanya kawan2 kina je tahu. tapi kina rasa kina seorang kwn yg sanggup rasa susah dan senang sama2. cewaaaaaahhhhhh....


[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan: Mengikut turutan
1. Mempunyai kereta yg lebih besar dari kereta KANCIL. kalau boleh nak kereta jenis HONDA.
2. Menunaikan haji dan umrah.
3. Mempunyai rumah yg serba mewah.
4. Hutang dalam bank semua habis dibayar.
5. Mempunyai duit yg banyak dalam ASB.


[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan: Mazni Bin Sallehin. TAPI kina bahasakan dia kat dalam blOG ialah SUPRA. kwn2 dia semua panggil nama dia SUPRA. mana dtg nama tue kina x tahu. hehehehe..


[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan: Takkan 5 je...

1. Bertanggungjawab - ape saja tanggungjawab dia..dia akan lakukan.
2. Pandai masak - kalau kina x sempat masak dia yg masakkan tuk kina. kadang2 lagi sedap dari kina masak.
3. Romantik - dia romantik dan kadang2 kuat merajuk!. huhuhuhu..tapi dia sng nak pujuk. muka nampak ganas tapi penyedih gak orangnya!
4. Ayah yg penyayang - dia sayang dan manjakan kina dan ADAM dan sayang pada budak2. itu yg buat kina jatuh CINTA pada dia.
5. Kuat makan - dia mmg kuat makan..walaupun kina masak x sedap dia makan jgk. hehehehe...


[#6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan: Tarikh couple kina x ingat la... itu yg marah pada diri sendiri kadang2. menda2 mcm tue pun kina leh lupa. Adesss..... TAPI tarikh kawen 09.02.2008.


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan: Tiada - serius ... mmg x de wat masa nih. kina selalu berdoa pada TUHAN agar tiada ape2 kejadian yg x elok berlaku dlm hubungan kina dan dia.


[#8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan: Pun tiada.


[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan: Dah banyak yang berubah kepada lebih baik, makin baik. (pinjam jawapan kakchik)


[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Tang nih kina try kasi kat dorang, Harap-harap diorang sudi.

x sudi pun buat2 sudilah yew! 

Latifah Hizboel
Qaseh kita
Hayatie
mama kiter
mamaelly
Alimaz - Kembara Terasing
maksu


23 comments:

Sitisifir10 said...

Singgah kerana dah lama dah tak singgah :)

NICK IRFAN said...

KAK!!!!!!!!!!!! MASUK BLOG SAYA!!!!!!!!!! NAMA AKAK ADE!!!!!!!!!!!!!!! HEHE

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Sitisifir10~

tue lerrrrr....lepas nie rajin2 ler dtg sini.

huhuhuhuhu..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK ORFAN~

ok nick..skrg jgk akk g sana!!!

brOOOooooommmmmmmm...

mamaelly said...

huhuhu tq tq...

nanti elly wat ek

kak ina kl said...

salam kina...akak malas betul nak buat tag sekarang ni..tapi kesianlah pulak kalau tak jawab..betul tak??

Mak Su said...

insyallah akan jwb.... :)

shiori_LA said...

huhuhuhu tak pernah lagi buat tag nih...akak cuba buat la ek..

shiori_LA said...

kina nanti esok akak buat la tag nih eh...ari ni bz skit loorrrr

kakpah said...

weh kina weh... pandailah ko bagi akak kojo kan? haha.. tapi mood tengah maleh ni. Tunggu mood datang dulu ek..

Latifah hizboel said...

Assalamualikum mama Adam, pastinya adam tambah lucu ya.

Oh ya makasih mbak, Tagnya, insyaallah nanti saya posting.

Latifah hizboel said...

Assalamualikum mama Adam, pastinya adam tambah lucu ya.

Oh ya makasih mbak, Tagnya, insyaallah nanti saya posting.

ZIANA ♥ FARREL said...

nanti i buat ek..once i dh buat i'll let u know.thanks for the tagging!! ;-)

shiori_LA said...

kina dah buat dah tag tu tapi akak tak tag sesape pun sebab taktau nak tag sape la...sebab tak ramai kawan lagi kat alam maya nih..hehehe sori ye...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamaelly~

ok..kalau ada masa buat la..x paksa pun.

huhuhuhu...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kak ina KL~

hehehehe..k.ina jwb taw tag kina. x mo malas2. hehehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mak su~

jwb

jgn

x

JAWAB!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shiori_LA~

sbb kina tahu akk x penah jwb tag nih la kina bg akk. buat tambah keje akk je kan?

hik..

hik..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakpah~

hik..sori yea kakpah. kina mmg suka tmbh koje kakpah.

hikkk....

rajin jgn x rajin!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~ Latifah ~

mba ateh jgn x jwb taw..kina tgguuuuuuuuuuu..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~ ziana @ wonderwoman~

akk....ok. dah siap bg tahu kina. nti kina jejak kat sana blk.

hehehehe..

sori ssh kan akk je.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shiori_LA~

x pe..akk sudi jwb tag kina pun dah memadai...

ni yg syg kat akk nih...

nietha said...

kunjungan perdana, adam is so cute... salam kenal

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣