♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, March 2, 2010

..:: celcOm berokben.. alahai ::..


..:: salam ::..

kina jarang nak on9 kat umah. bukan kina malas....bukan x kose..tapi kina nyampah nak on9 sebab line celcOm berokben kina nie lembab tahap unta!! adesss..nak kata nyesal pun ada gak nie. tapi kina bukan guna komputer biasa..kina kan guna laptop. so ingat guna celcOm ok lah..coz senang nak bwk kemana2. nak guna berokben lain..lagi ler mcm unta.. nape ler jadi mcm nie..kina harapkan yg terbaik..rupanyer menyusahkan dan merugikan!! oleh itu kina nak tanya lah pendapat korang..kalau korang ditempat  kina..ape korang nak buat? nak tukar line stremyx? atau pakai je line celcOm nih? nanti2 ok ker? 

nie kina x de pun nak mengadu kat hubby kina. kina takot nanti dia bising coz nak ambik line nie x pikir panjang.. itu lah masalahnyer!! kina nih kalau nak sesuatu benda tue kadang2 x pikir panjang. x tahu ler bila nak ubah perangai buruk kina nih. 

tolong!!

tolong!!

so mcm ner? kina bukan x leh buat keputusan sendiri. kadang2 tue kita kena gak tanya pendapat org len. sbb kadang2 kita nyer keputusan x semestinya betOl..betOl x kawan2??


6 comments:

shila ariff said...

ni pengalaman shila guna streamix..ok je pakai line ni...cumanya coz utk line TM n streamix berbeza..hari tu, kami potong line streamix..rupa2nya, line TM masih berjalan setiap bln..sampai tertunggak rm300..baru pihak TM call bgtau..huhuhu...

p/s: skrg hubby pakai celcom broadband gak...so far ok le..mayb tgk coverage gak kot...

LyNn HaMzAh said...

Lynn pun guna celcom boradband gak...ikut masa la...kadang2 ok kadang2 ko...baru2 nie lynn gie upgrade speed dia...payment monthly pun update juga la kan...tp lepas update tu ada sket laju la...

MakTEH said...

saye menggunakan line streamyx sgt ok.. bukan kdg2.. tp always laju.. kalo selalu surf kat umah, better tukat kpd streamyx tp kalo slalu surf travel, better to use berokband la..

just want to share my experiences & my friends also. ape2 pon, streamyx still the best, speed n full coverage.

duniahidupku said...

rasenyer unta x la lembab sgt..kura2 lagi la lembab...bukan masalah brokben tuh..caverage punya pasal la tuh..sy pon guna celcom..ok jew.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Shila Arif~

ha'ah la..kina rasa mcm tue gak la. coverage lah punyer pasal nie!!

area rawang byk lagu bukit bukau. tue la jadi mcm nie. pape pun..rawang tetap besttttt..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~lyNN HamZah~

hai lyn..hbs tue wak upgrade yg bp Kb nyer? dn bp bulan2?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣