♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, March 30, 2011

☺MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW☺

JengOk punyer jengOk kina singgahla blOg Mizz Dinaz nie...rupanya Dinaz dah sehat dan sudah kembali bertugas. Al-hamdulillah syukur pada ALLAH kerana telah pulihkan kesihatan Dinaz semula. kina belek² la kejab blOg Dinaz tue..rupanya dia dah ada blOg yg baru yg iaitu jommeriahkanape2jerla. bagus la Dinaz nie... 1 perkembangan yg sehat walafiat nie!!

 belek punyer belek...kina tersangkut pulak dengan 1 Lucky Draw nie. 
v
v
 v

MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW


untuk jOn LD nie...KLIK je banner di atas.
1st time pergi  ke blOg MiSsZ GaRdEN kan...kina rasa serOnOk je. mcm nak kena dtg selalu. blOg yg ringkas tapi padat dengan isinya. lepas nie kina pastikan nak dtg selalulah!

kali nie kina tag:
munna
zura
cepatan!! tarikh akhir: 13.04.2011

5 comments:

Zura said...

thanks kina bg keje...hehehe..

ieda said...

haa nak terjah jugak lah

gud luck dik :)

munna said...

nanti kak munna join yer

MiSsZ said...

thanks sis sebab sudi join.. tapi sis belum follow kedua2 blog missz kan? tak jumpa pun id sis..

sis join la segmen kreatif lak.. boleh dapat dua2 gelang.. gelang yg segmen kreatif lagi cantik sebab ada 3 layer..

MiSsZ said...

dah follow inform missz yer.. tq2

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣