♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, March 14, 2011

☺belOm pergi cek lagi....☺

..assalamualaikum..

wah...balik je cuti terus sampai opis kina tgk blOg kina. ramai sungguh ucapkan tahniah pada kina. kina hepi sangat²!!. terima kasih semua kerana ucapkan tahniah tue... 
hari nie kina rasa tekak dah lOya² taw. dah mula dah......

huhuhhuhu..

tapi kina hepi sangat² kalau kina di sahkan pregnen. 

insyaallah kOt kalau cik abang kina x busy nanti baru dia bawak kina pergi cek kat klinik. 

ptg nie baru kina dpt pergi jalan² kat blOg kOrang yew. pagi nie kina nak buat kerja. maklumlah...kan baru balik bercuti... kenalah buat² rajin.... huhuhuhuhu...

nOtaKaKiKiNa:

pagi nie adam demam la pulak... mama dia yg kena buatan orang dia pulak yg demam!
hahahahaha...

9 comments:

LyNn HaMzAh said...

nanti gie check yer kina...hehehe...

bonda dadif aka akish said...

warghh..hepi2...

best dgr org peknen..apepon..wish congrats dulula..

=)

Fadzli Amir said...

Salam...lama tak singgah...Wahh!!!!! bagusss2Tahniah...tahniah........tambah lagi sorang anak sedara aku...hehehheee...teringin gak nak suruh wife pregnen lagi...tunggu lagi setahun kot....

kakchik said...

assalamualaikum kina. salam tahniah dari kakchik juga ya. insyaallah bila pergi cek nanti, pasti confirm kina pregnant. semoga segalanya berjalan lancar.

munna said...

wah! tahniah lah kina... bestnya nak dpat baby baru... walaupun tak kompom lagi... rasanya betul lah kot...

Zura said...

jaga kesihatan kina...

PUANSTOBERI said...

eh..akak terlepas plak nak wish tahniah kat entry before nih..so akak ucap sini yer..tahniah.. take care yer :D

shima said...

a'kum kina..tahniah yer..ramai nya org peknen ni..

Mama Gee said...

kalau betul pregnant tahniah yaa... :)

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣