♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, March 10, 2011

☺betOl ke aku pregnen?☺

..assalamualaikum..

kina nak tanya kat kOrang la...

cuba tgk gambar ni
v
v
adakah kina  pregnant??

cuba tgk betOl²...

dah??

betOl ke kina  pregnent??


24 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kina, peknen ke????
alaaaaaaaa, nak jugak..!!!!
congrats dear ^_^
adam nak dpt adek dh, uhuhu!

p/s : kalu maseh tak sure, try lagik skali..tp ikut pengalaman, btul dah la tu.. :)

Ummi Hanie said...

kina...
kalo nmpk ,visible jek 2 line tu ... maknenye peknen le tu ... sbb line kedua tu bukan sng2 nak kuar tau... ;)

CONGRATZ ! :)

eT said...

Wahh..tahniah kina..
Sama la dulu eT pon dpt faint line camni.
Kire cam baru lg tuh..hehe.la ni dah masuk 9 bulan pon :)

DiaUmaiNiNaz said...

tahniah kalau betul...dinaz tataw tgk!!

N@di@ said...

dah double tuh pegnent lah kan dear hahaha
nadia xatu lah plak ni
sbb xkawin lagi ^__^
kalau yer tahniah yer

Cik Wanie Ghani said...

kalau naik 2 line tue btul lah tue,
apapun tahniah dr CWG :)

lily azliyana @ mama zara said...

Salam Kina..lame dh tak singgah cni..huhu..nway, kalau tgk pada gmbar tu mmg +ve pregnant nmpaknye..jelas sgt double line tu kan...congrats yek..=D

cik sue said...

tahniah..kina pegnen la...
gi klinik la kompomkan... :)

cikgu isza said...

kina punya ke?
klo kina punya.. confirmlah tu..
jelas garisannya..

misz molecule said...

tak tahulah nak tgk mnde alah ni cmner..













sbb tak pernah pregnant..hhehehe..










kawen pun xlgi.grrr

shiori_LA said...

salam kina,
macam akak dulu masa pregnant ahmad pun line kedua tu nampak kabur gak tapi comfirm pregnant.....so dalam kes kina ni 95% boleh katakan yes lah hehehe...btw kalau betul tahniah ye..

♥ Che NamNam ♥ said...

2 line kann..!!peknen lah tuhh..

tahniah kina..!!
coti ada makna nehhhh..:)

SHAFIDA said...

kalau dah aik 2 merah tu...yerla kot...tahniahlaa kalau betol2 pregnent

zue said...

salam kina
memang kompom peknen ler tuh
tahniah dear

mizct10 said...

2 line tu..prgnent la tu.. tahniah kak kina... adam bakal dpt adik..

mizct10 said...

2 line tu..prgnent la tu.. tahniah kak kina... adam bakal dpt adik..

kakngah said...

hai..
kalau nk yg btl2 pasti.. lebih bagus buat preggie test kt klnk jek..
rujuk pd yg pakar
:)

LyNn HaMzAh said...

mcm positive jer...tunggu seminggu lagi dan check lagi kina...tahniah yer kalau preggy...

intan_blur said...

betul la tuh...hahahaha..congrats beb..congratssss...!!!

Mrs. Zul said...

wah kak..... kalau betul, tahniah yer. besh2... dapat lagi baby. heheheh.....

sissyira said...

salam

hehe...x tau lah kak, belum ada pengalaman...hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah...betul la tu..

sue said...

confirm preknen la tu.. tahniah2x

Qaseh dalia adelia said...

yeyyy dapat baby .. qaseh tak reti sbb lum kawen agy xtau mende ape kat atas tu hik2

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣