♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, March 5, 2011

☺jOm ber HEARTBEAT jOm!!☺

..assalamualaikum..

hari nie kina cuba naseb pulak....klik blOg member sana sini merata ada HeartBeat... mulanya kina nak setia pada yg satu la kan dengan cik nuff...tapi bila kina teliti balik pasal HB nie rupanya ia berlainan konsep. x de kena mengena langsung pun! so x de sebab la cik nuff nak majOk kan? Itu pun setelah kina baca dekat blOg mama zharfan.

kalau kOrang nak tahu lebih lanjut lagi pasal HB nie jOm kina cerita kat sini. mana yg dah tahu tue x kisah kan kalau kina nak kOngsi kat sini. sumber ini kina amek dari mama zharfan jugak. dia pun x kedekut ilmu..memang dia kasi utk dikOngsi. 
kina pasti mana yg x register lagi mesti akan tertarik selepas baca ape yg kina nak kOngsi nie.

mula2 klik banner heartbeat kat blog me ni yer...












2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat



10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


 1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...


done!!

selamat berheartbeat uolls!! 
(kata mama zharfan)

nOtaKaKiKiNa:

so mcm mane kawan²? nak jOin ker? jOm ler... kOrang dapat duit kina pun dapat duit. bak kata org...
KALAU MAU lagi KAYA.... REZEKI HARUS DIKONGSI BERSAMA!
maksud kina... bila kita temui jalan untuk dapatkan rezeki, ape salahnye kina kOngsi jalan tue. ada paham kah adik ...kakak..manisssssss?


8 comments:

Zur@ZaRi said...

dear...
1 klik hb untuk kina yer..

samer2 kiter share yer..:p

NICK IRFAN said...

sy pun bru daftar heart beat skrg msih Rm0.00

fiezah91 said...

byknya dah pasang HB skrg..

munna said...

munna pun dah daftar dgn HB... klik HB kat sini

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Zur@ZaRi~

Tq zura..lepas nie KLIK² lebih dari biasa. mesti kita akan dapat $$$ lebih dari biasa jugak!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~

sama la kita nick!! jOm kita KLIK²!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~fiezah91~

ha'ah..x nak jOin sekali ke dear?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~munna~

ok! no hal... kita sama² KLIK meng KLIK yew..miahahaha

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣