♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, March 7, 2011

☺ kina ke kepak kebOm dan beday to u ☺

..assalamualaikum..

semalam kina keluar rumah tengahari baliknya pulak tengah malam... bagus kan? hihihihi... kina bukan pergi merOnggeng...no..no..no...
kina pergi rumah kepak kebOm a.k.a rumah org kawen... kepak kebOm tue si adam yg bagi nama. mcm ne dia dapat? dia dengar bunyik paluan kOmpang terus dia ckp kepak kebOm.

rumah pengantin tue dekat subang.. so x de lah jauh sangat. kami keluar rumah pukul 12 sampai sana pukul 1 lebih. tapi sayang..kina x sempat nak tgk pengantin bersanding. sebab kami nak cargas pergi ke Kajang pulak coz nak pergi majlis beday to u a.k.a majlis hari jadi anak cousin kina.(adam dia panggil majlis hari jadi tue beday to u)

ini je lah gambO yg sempat kina amek...jOm layan!

bukan senang nak amek gambO dorang berdua nie. kali nie ok pulak bila kina nak amek gambO dOrang. ini lah yg terbaekkkk dari yang terbaekkkkk!

yang ni pulak gambO kina pergi majlis hari jadi tue...

mula² mesti kena amek gambO herO kina nie..kalau tak lepas nie dah x berpeluang nak amek. mana taknye...dah jumpa geng kan, x de harapan la nak amek gambO dia! cukup payah!! 

time nie kan adam dah tak sabar² nak main kat playground tue taw..  dia dah dOk terpandang² je dari tadi... sO kina cepat² la tangkap gambO dia.... ini lah hasilnyer
v
v


lepas dah amek gambO adam kina pun amek la pulak gambO yg hadir semalam utk dijadikan kenangan. bukan senang dapat berkumpul ramai² mcm nie dalam satu masa. 

gambO kat bawah nie paling kina suka... 

mak buyOng nie cousin kina paling rapat... kami berkawan dari kecik lagi. kalau balik kampung kalau tak ada dia mesti x best. bila dah dapat berjumpa mcm nie kina x akan lepaskan peluang bergambO bersama.
kalau kOrang nak tahu..kina dgn dia ada buat mcm lumba² taw. sape yg pregnan dulu dia yg menang. pastu sape kalah kena belanja makan. dan sape yg dapat baby girl pulak sape kalah pun kena belanja makan jugak. so... utk perlumbaan pertama dia lah yg menang. sebab dia dah pregnen dulu... utk perlumbaan yg kedua... x tahu sape yg menang. dia ke kina... hanya ALLAH yg tahu.

kOrang ada wat lumba² mcm ni jugak tak?? 

kami wat mcm nie bukan ape..saje wat suka². 

yang kat bawah nie pulak... kina amek gambO dgn kakak dia pulak. kakak dia pun TERpregnen pulak! so kina saje nak amek berkat dgn kedua² mak buyOng nie. sempat jugak la kina mintak dOrang suapkan kina makan. kenapa kina ckp kakak dia TERpregnen? nanti kina citer yew.. tapi bukan kat sini. kina citer di lain hari...

selesai je majlis tue kina terus pergi rumah nenek kina. lagi pun memang niat kami nak tengok nenek. sebab nenek pun bukannya sehat lagi...   kina balik rawang pukul 12.30 malam.. itu yg sampai tengah malam tue. penat memang penat...tapi kina hepi dengan kenangan semalam.

nOtaKaKiKiNa:

jOm KLIK² HB kina..nanti kina KLIK² HB kOrang! baru ada RM0.04 jerk!! 
☺Nak tahu TIPS mcm ne nak trafic blOg korang tinggi? jOM baca TIPS dari anastasyea.
☺ nak hadiah dari Ummi Hanie tak? jOm KLIK sini

9 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam...wah! ayunya Puan Kina ni...dinaz dah mula koleksi baju kurung tau ...sblm ni buat utk raya je..ape la kan!

DiaUmaiNiNaz said...

kina ..comey sangat !

Mak Su said...

x penah plaks belumba sapa pegnen dulu , hahaha

kakyong said...

wah, marathon acara makan2..

dah klik Hb kina.. ;)

jom join GA kakyong Aksi si Cilik Berbasikal

NICK IRFAN said...

suka tgk adam mmg comel! hehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~DiaUmaiNiNaz~

tq dinaz... alhamdulillah. tapi mana de lawa. biasa² jek..

dulu kina pun mcm Dinaz..time raya je baru nak tempah baju kurung. sekarang je baru nak kumpul sikit². itupun beli kain yang x payah gosok.mihahahaha..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mak Su~

hihihi...ala mak su, kina suka² je.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakyong~

tq kak yOng KLIK HB kina... kina cari dulu ada ke tak gambar adam berbasikal. kalau ada kina jOin.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~

tq nick... adam cOmel? tgk la mama dia kan?

al-hamdulillah...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣