♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, March 22, 2011

☺memang SAH!!☺

..assalamualaikum..

ingat tak kina ada bagi tahu yg hari Isnin kina nak cek kat klinik? 
haaaa.....  

semalam petang kina, suami dan adam pergi klinik utk nak pastikan betul ke kina pregnant ke tidak...
rupa²nya ape yg kina impikan 
v
v
v

 menjadi kenyataan !!!!

kina di sah kan pregnant!!!

tapi usia kandungan tue doc tak dpt nak kira sebab ada masalah sikit pasal tarikh tue. doc kata dlm pertengahan bulan 5 datang balik utk maklumat selanjutnya.

kina mengandung kali nie rasa berbeza dari mengandungkan adam. dulu x de la pulak mual² teruk mcm nie. x blh la lapar sikit... perOt dah mula sakit dan kina rasa mual teramat sgt. hOpe rasa mual dan sakit perOt macam nie tak la lama... x tahan rasanya!!!

nOtaKaKiKiNa:
dOakan kina kali nie dapat anak perempuan yew... nak sepasang! blh tOlOng kina masak nanti..huhuhuhuhu....

16 comments:

shima said...

AMIN..muga muga dpt sepsng.kalau lelaki lagi takpe..pastu peknen lg sekali hehehe

Peri PiA said...

tahniah!!! :)

dah blh msk blog kina

hari tu malware ;(

shiori_LA said...

tahniah ye kina...kan betul apa akak kata tuh....jaga diri baik2 ye...

mamalieyna said...

Amin...! ^_^

tahniah kina..doakan kak eina lak ikut jejak kina..hehe..

Fadzli Amir said...

InsyaAllah dapat le sepasang...sama la teringin nak dapat girl pulak lepas ada 3 hero..hehhee

akubersamaCahya said...

tahniah kina!
so sweet... =)

tak lama lagi adam ada adik la.. heee~~~

Mak Su said...

yahhhuuuuu! tahniah!!

toyolkiut said...

alhamdulillah..
tahniah, akak..

sal said...

tahniah..
take care..
moga sihat selalu

Ellen said...

Wah..Tahniah ya sis...Take care...

jedi said...

tahniah....semoga semuanya selamat

sis^widda said...

tahniah kina...akk pun mmg idamkan bb gurl..mudah-mudahan...sama -samalah kita menjaga kandungan kita ye..

Zura said...

waaaah..tahniah kina..

Mama GeeJaa said...

tahniah....
ramainyaa kawan2 blog yg pregnant tahun ni...huhuhu nk pregnant jugak...

kakyong said...

tahniah... semoga dipermudahkan.. ;)

setiap pregnancy tu memang unik kina.. ;)

nurulhuda said...

tahniah akak... mOga2 dapat pompuan ye =D

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣