♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, February 1, 2011

☺ pemenang TEKA BENDA PELIK DKT MUKA KINA☺

..assalamualaikum..

Dah tamat pun teka benda pelik kat muka kina tue kan? kina dah dapat siapa pemenangnyer. memang cukup TEPAT dan CEPAT sebab dia orang yg pertama jawab teka tue dengan cepat. maknanye dia memang nampak perubahan kat muka kina dan itu tandannya dia memang selalu g blOg kina selama nie. Tak nak citer panjang..jOm tgk siapa yang kenaaaaaa
v
v
v

jawapannyer adalah
v
v

TAHNIAH yew....!!!

Bagi yang dah teka² tue tapi x menang jangan kecik hati yew. Next time kina akan cuba buat cOntest atau teka² yang lain pulak. Orang yg dah jOin nie adalah orang yg kina akan TAG dulu. Kiranya mcm VVIP RED CARPET gak la.

Nak tahu HADIAH MISTERI tue tak??

kina x leh bagi tahu sekarang yew...hari Sabtu nie kina baru nak cari. Insyaallah hari Isnin nanti kOrang akan tahu ape hadiahnyer. Jangan marah yew.... kina bz sangat lah pulak hujung tahun dan awal tahun nie.Lepas nie bila kina buat sesuatu cOntest or teka² kina akan cari masa yang sesuai. 

p/s: Bionic Women sila emailkan Nama dan Alamat kat kina ke :> http://mama_adam09@yahoo.com

4 comments:

Zura said...

tahniah.. :)

DiaUmaiNiNaz said...

tahniah kpd pemenang...dinaz ni rabun sebenarnya..kakaka..

cikpuanhady said...

hehehe..tekaan dah mengena cuma bukan org 1st..tahniah buat bionic..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

BIONIC WOMEN said...

salam mamaadam..
sori ler, saya baru leh online harini.
terima kasih yea memilih sy sebagai pemenang..nnti saya emailkan details

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣