♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, February 22, 2011

☺ besday MAK BUYONG ☺

wah...giler update lak kina hari nie, hbs satu..satu kina update. bukan utk lepaskan gian yew... kina rasa kina hanya ada masa utk update hari nie je kOt. esOk lusa kina dah bz..biasalah kan, dah nak hujung bulan. 

n3 sebelum nie kina citer besday adik kina tue kan? kali nie kina nak kOngsi gambO kegembiraan kami sekeluarga meraikan besday dia. 


~ inilah rupa bentuk kek dia... sedap taw. ape nama kek nie kina dah lupa dah. hehehehe~

kina dOakan agar adik kina selamat bersalin. dia tggu hari je nih... semOga dia selamat melahirkan anak tercinta. lama taw dia kawen.. baru la nie ada rezeki. syurkur al-hamdulillah.

4 comments:

Zura said...

heppy bday tuk adik kina...semoga hidup d berkati selalu dunia akhirat

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Zura~

terima kasih zura... amin.

LyNn HaMzAh said...

weekend nie turn family lynn plak nak celebrate birthday yang tersayang...hehehe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~LyNn HaMzAh~

selamat hari lahir kat suami Lynn yew. semOga dia dipanjangkan umur, murah rezeki dan sayang Lynn selamanya.

aminnn...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣