♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, February 24, 2011

☺ my REMPEYEK give away ☺

..assalamualaikum..

selamat ptg semua!! tgk cermin kat luar gelap dan hujan. time mcm nie sOdap kan mkn cekOdOk ikan bilis + bawang kan? kan?

lapar tak.?

tak pun mkn burger + kentang + air ker?


mesti ada yg telan air liur kan?

lapar nyer kina time nie.. dah ler lunch tadi x mkn. adesssss.....

tak pun mkn REMPEYEK pun sedap jugak kan? kOrang nak tak? kalau nak jOm ler jOin GA nie. kina start lapar bila kina jalan² kat blOg MAMA KEMBAR 3. Ternampak pulak REMPEYEK kat situ. adessss....rupanya Mrs. Sya ada buat GA. 

jOm le jOin! tgk mcm sedap nie....


klik BANNER yew kalau nak jOin.

Mrs. Sya kata tarikh tutup 01.03.2011 nie.

kina nak ajak dOrang jOin sekali iaitu

dinaz
shima
june
ibu arifa

nOtaKaKaKiNa:
mana yg kina x ajak tue kalau nak jOin jugak ape salahnye. KLIK je banner kat atas tue. pasti sampai ke destinasinya.

7 comments:

LyNn HaMzAh said...

good luck kina...moga berjaya yer menang rempeyek...

ibu_Arifa said...

huhuhu..sedap rempeyek tu..

thanks yer tag saya..

DiaUmaiNiNaz said...

tq TAG dinaz..tunggu dinaz jika ada kesempatan....tgh berkrusus ni..bz manjang!

Mama Kembar 3 said...

As salam kina. Kina hantar link n3 kina ke blog Mrs Sya kan? Bukan apa, takut konpius, sbb Dinaz ingat Mama yg anjurkan & hantar link ke blog Mama hehehe

kakyong said...

cekodok is always the best...

mr_mrs mikko said...

tiba2 tekak aku tringin mkn rempeyek..

ada tanya pasal karamunsing kan..huhuh...
actually karamunsing is one of shopping complex dkt KK. ;)

mRs sYa said...

mama...sbb mama x tinggal link kat entree..tu yg kite tertinggal mama pya penyertaan...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣