♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, February 14, 2011

☺ada ke sambut VALENTINE??☺

..assalamualaikum..

waduuuuhhhh....penat sungguh kina hari nie mcm baru balik berjOging lak rasanya. Padahal baru je selesaikan kerja kat Opis nie. Memandangkan hari nie kena hantar dOcument kat HQ kenalah bertungkus-lumus menyiapkannye. Akhirnyaaaaa...... siap sudah!! Al-hamdulillah...
kina kalau tengah bulan dengan akhir bulan memang sebuk. Kadang² x sempat nak update dan jalan² kat belOg kawan². Tapi tue kadang² curi² jalan jugak. Tapi mana yang sempat je lah... Pagi nie selesai je habiskan kerja kina jengah kat blOg Jejaka Terhangat...tOpik dia memang bagus!! pasal hari Valentine... ada yang sambut ke?? mesti ada yang tengah dOk pikir nak sambut kat mana kan? mesti ada yang dOk pikir hadiah ape nak bagi kan? mesti ada dOk pikir lepas bagi hadiah nak buat ape kan? huhuhuhu.... yang dah dOk rancang-merancang tue x yah la... lupakan je lah!! x bek tau sambut sebenarnya..HARAM lak tue. kalau tak tahu ini kina dah bagi tahu. tak caya jugak tanya kawan²..mesti dOrang kata benda yang sama. 

bila citer pasal nie kan...kina pelik la. kOrang perasan tak... bila je hari Valentine nie kita sibuk dOk pikir hadiah ape nak bagi kat kekasih kita kan? TAPI..bila besday mak ayah kita kita bOleh lupa tarikh tersebut. Ada tue ingat tapi buat² tak ingat. Ape nak jadi pada kita kan? Ada tue pulak...yg dah berkawen tue la... besday suami kita punyalah kita dOk ingat je. kadang² besdaynye lambat lagi..tapi sebelum 3 bulan dah dOk pikir hadiah ape nak bagi. TAPI besday mak ayah kita?? punnnn bOleh lupa. 

ape nak jadi dengan kita kan?? sebelOm terlambat ..kita kina ubah perangai kita. Selagi mak ayah kita masih hidup kita kena hargai mereka. Untung kita kalau mak ayah kita masih ada lagi... mana yg mak ayah dah tak ada.. dah tak ada peluang nak balas pengOrbanan mereka.

Janganlah sayangkan kekasih atau suami .. sampaikan rasa sayang dan kasih pada mak ayah kita hilang dalam hati kita. no..no..no... x elOk tue kawan². Jangan kita jadi hamba CINTA pada kekasih  hati kita kelak ia akan merana.

 KEMPEN KAMI TAK SAMBUT HARI VALENTINE
v
v

11 comments:

aNnE said...

tu la..best day ayah mak tak nak sambut..Vday nak pulak..dunia2..

PUANSTOBERI said...

Smpai skang akak tgh pikir cemana sambut valentine ni?
Makan-makan? Bagi bunga?? dating??

tah...tak phm la konsep sambut menyambut ni. HUhu :D

eT said...

hehe...
hari2 berkasih sayang...

Layan Makaroni Tak??

ardinihumaira said...

sambut esok.. Salam Maulidur Rasul
;)

ardinihumaira said...

hari kekasih Allah..
;)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~aNnE~

betOl tue aNnE...hOpe awk tak mcm tue sayang.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~PUANSTOBERI~

yea la tu kOt kak...pg Makan-makan.. Bagi bunga..dating...huhuhuhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~eT~

utk yg dah kawen tue ok la tuh...tapi yg tgk dok kapel² tue. jgn la mcm tue kan?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~ardinihumaira~

sambut esok.. Salam Maulidur Rasul kat awk jugak!

tq wish n dtg sini. dtg selalu yew!

sal said...

betul kina...sesekali sedup jgk baca celoteh kina ya..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~sal~

hihiihi...tq baca sini!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣