♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, February 23, 2011

☺ Daphne Iking masuk ISLAM?? ☺

..assalamualaikum..


kOrang ada tgk  Anugerah Seri Angkasa baru² nie tak? Alaaaa...yg pengacara dia Afdlin Shauki, Daphne Iking dan lagi sorang tue kina x ingat sape namanya. ada tak tgk? mana yg ada tgk tue kOrang perasan tak si Daphne tue ada sebut 'masyaallah' dan 'Assalamualaikum'?? kalau mcm tue betullah ada ura² yg mengatakan si cantik manis tue dah peluk agama Islam?? 

cerita nie pun kina petik dari blOg duniacacamarba.. kalau tak kina pun x tahu. kalau kOrang nak tahu cerita selanjutnya bacalah kat blOg dia. 

kalaulah si Daphne Iking tue peluk agama Islam alangkah bagusnya. cantik pun cantik...baik pun baik...manis pun manis... hOpe dia menjadi muslimah sejati. bukan kerana dia nak kawen dgn org yg beragama Islam dia peluk agama Islam. OOOpppppsssss.......

nak tgk tak gambO Daphne Iking kalau pakai tudung??

taraaaaaa......


manis kan??

nOtaKaKiKiNa:

kalau org cantik pakai ape pun cantik..kalau tak pakai papepun LAGI cantik. OOOppppppsssss...

RENUNG-RENUNGKAN!

7 comments:

Peri PiA said...

ha'ah perasan juge dia bg salam n ckp InsyAllah

mane tau kan,semoga dia diberi hidayah

Fadzli Amir said...

Iye ke...ari tu tak berkesempatan tengok..kalau macam tu alhamdulillah...tapi biarlah dia jadi muslimah sejati...

Mrs. Zul said...

kak... nota kaki tu yg x boleh bla... hahahha..... sajer je kan??? x cantik pun, kalau x pakai paper org nmpk cantik kak... :p

menusuk hati said...

alhamdulillah...tapi ayat yg last tu..haha!

kakyong said...

bagus lah kalo begitu... ;)

Cik Wanie Ghani said...

suka nota kaki tue,
org yg dah lawa,
mmg pakai apa pun mmg akn cantik....
:)

munna said...

Alhamdulillah... harap2 dia masuk islam dgnm ikhlas bukan sebab ada sebab2 tertentu

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣