♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, February 8, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

..assalamualaikum..

Jalan² blOg Zura ternampak lak cOntest terhangat nie... jOm ler jOin sekali!!  
~KLIK banner kat atas nie...pasti akan sampai ke destinasinya~

kina nak menang cOntest nie sebab kina suka sangat² hp nie. kina teringin sangat nak BLACKberry.walaupun x dapat guna BLACKberry ..TOUCberry pun jadilah... hadiah nie lagi best sebab dari Jejaka Terhangat yg bagi. 

ingat si Zura je ada mangsa..kina pun ada tawww. kali nie mangsa kina ialah

mama pipie
Datin Kina
shiOri
LyNn Hamzah
suria

7 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

memang hangat la jejaka tu..siap hadiah berry2lagi..huhu , dinaz xder idea la nak join tu..
god luck untuk Kina ku sayang!

ardinihumaira said...

Goodluck :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~DiaUmaiNiNaz~

jOm le jOin sekali. sng je la.... mana tahu dinaz blh menang ke.

~ardinihumaira~

tq dear....

CGG said...

wish u all the best ye kina:)

Zura said...

good luck kina...

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~CGG~
terima kasih yew

~Zura~
ok...tak nak jOin sekali ke?

~Jejaka Terhangat~
yea...yea..dah sampai sini rupanya. tq coz sudi terima penyertaan kina!bg kina menag tawwww!! huhuhuhu

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣