♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, February 9, 2011

☺Ulang Tahun Pernahwinan Aku & Dia ke-3 Tahun☺

..assalamualaikum..


Hari nie genaplah Ulang Tahun Perkahwinan kina dan Supra yang ke 3 tahun. Rasa bersyukur kerana Allah masih panjangkan lagi umur kami berdua hidup sebagai suami isteri. Macam kejap je dah 3 tahun...rasa mcm baru semalam kami kawen (heheheh...blh gitu?).

kali nie kina dapat hadiah dari dia iaitu 

taraaaaaaaaaa....



Terima kasih sayannnngggggggggg!!

semOga kita akan jadi sepasang suami isteri yang bahagia selamanya di samping anak dan family tersayang. aminnnn...

citer pasal ulang tahun perkahwinan nie kina nak citer la sikit mcm mana kami berkenalan dulu. kOrang mesti nak tahu jugak kan?

kina masa tue berniaga secara part time kat pasar malam..jual barang make up je. Yg dia pulak berniaga kat depan gerai kina. time tue lah kami kenal. masa tue kina ada buah hati... so kina buat tak tahu je lah. kOnOn setia la kan. dia pun tahu kina dah ada buah hati... x jadilah dia nak ngOrat. tetiba dia ada call kina taw tanya kabar. kina tanya dia mana dia dapat nombor tepon kina. katanya... budak sebelah gerai kina yg bagi...sekali itu je lah dia call. pastu dah tak de dah. tak lama tue kina x niaga dah. dia pun x.... 

setahun sudah dia ada call kina... dia tanya kina dah kawen ke belum. kebetulan kina dah x de buah hati. putus sudah... so kina jwb la dah putus, terus dia ajak kina keluar. kina pun ape lagi? keluarla dengan dia. baru lah kina tahu rupanya dia minat giler dgn kina sejak pertama kali kami jumpa kat pasar tue. dia kata dia selalu perhatikan kina..patutla kina rasa mcm ada org perhatikan kina. rupanya dia. huhuhuhu...

kami berkawan adalah dlm 1 tahun..lepas tue kami pun bertunang. kami nikah 09.02.2008 sama dengan tarikh hari ni. masa tue kami x duduk sama lagi. dia hanya dtg rumah kina seminggu sekali je. pada 30.05.2008 kami disandingkan dan akhirnya kami dapat baby bOy yg cOmel dan kian membesar seperti ini
v
v

betul org tua² kata...KALAU ADA JODOH  TAK KEMANA...

KAN? KAN? KAN?

15 comments:

TheChekJah said...

congrate...

Izan Ishak said...

happy anniversary kina...

moga kalian bahagia hingga akhir hayat ye...

BIONIC WOMEN said...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke3.
semoga hidup kalian ber2 sentiasa diberkati illahi, dikurniakan rezeki yg melimpah, dipermudahkan segala urusan hidup..aminnnn
semoga bahagia sampai syurga

atty's said...

sweet sangat cerita cinta kina

kty doakan kina dah suami bahagia hingga ke akhirhayat..amin

Baca jom: Kasihan budak tu

mamaAliff @ salmi said...

happy 3rd anniversary kina...samalah kita 3rd jgk..tarikh pun dekat2 jer, beza sehari...

nurul riza said...

tahniah kak..semoga hubungan tu berpanjangan ke akhir hayat..seronok baca cerita masa mula2 knl..

DiaUmaiNiNaz said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan mu sayang Kina...moga bebahagia selalu...amin.

Sricahaya said...

Happy Anniversary..
semoga rumahtangga kina kekal bahagia sehingga akhir hayat..amin...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~TheChekJah, Izan Ishak, BIONIC WOMEN, atty's, DiaUmaiNiNaz dan....nurul riza~

terima kasih semua. dOa kalian kina hargai sangat².

aminnn....

~mamaAliff @ salmi~

yew ker? kalau mcm tue selamat ulang tahun perkahwinan kat awak jugakkk..bila nak tambah anak lagi?huhuhuhu

shiori_LA said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan kina...semoga kekal ke anak cucu....Aminn

kakyong said...

tahniah... sweetnya citer perkenalan.. semoga kekal bahagia selamanya..

intan_blur said...

tahniah beb..smoga bkekalan... ;)

NICK IRFAN said...

hppy aniverseary kak kina! semoga berkekalan hingga akhir hayat.. amin... :)

sissyira said...

as salam

semoga bahagia hingga ke alam syurga ..amin3


Jom Baca dan Komen--senarai nama pemenang 1st contest bila saya mati by sissyira

a n a s t a s y e a said...

Rasanya .. masih tak terlambat untuk saya mengucapkan selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-3. =)

anastasyea's latest post .. Rindu gaduh dengan Chokilala

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣