♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, December 15, 2010

..:: SELAMAT HARI JADI AYAH!! ::..

.. assalamualaikum ..

baru² nie besday ayah kesayangan kina. inilah rupa kek yg kina buat beli hari tue. sedap tul... kina x dapat nak belikan ayah kina nyer hadiah. ini je yg mampu untuk kali nie. Insyaallah...kalau ada rezeki tahun depan kina nak bg hadiah special untuk ayah!
masa nie pakcik dan makcik kina dtg..sbb esok sepupu kina bertunang. kebetulan dOrang semua berkumpul dulu kat rumah kina pagi esOk. sO meriah la sikit masa ayah kina nak tiup lilin tue. ok gak tu kan?? 
 si adam pun tak ketinggalan jugak..dia pun nakkkkkkk jugakkkkkk tiup lilin. kina siap pasang balik lilin tuk bagi dia tiup. dia tak tahu lagi tuh bulan depan besday dia pulak. kina x tahu nak beli hadiah ape tuk si adam ni nanti. kek pun x tahu nak yg mcm mana. yg pasti kek kena besar..sbb adik² sepupu kina ramai. kalau kecik kOmpOm x cukup kan?
 malam tue kina hepi sangat² sebab ALLAH masih panjangkan lagi umur kami semua. terutama sekali ayah dan mama kina. ayah tahun nie dah 56 tahun. dah setahun dia pencen. naseb bek badan ayah x bertambah bulat. heheheheh... 

rasanya dia kurus sebab jaga cucu dia yg sOrang nie
v
v
v
V

p/s: mana yg masih ada ayah dan mak lagi..kOrang sambut la besday dOrang. selagi mereka masih ada. walaupun x de duit nak beli kek atau hadiah. wish kat dOrang je pun x pe. janji dOrang tahu kita sayangkan dOrang. kita bila dah jadi mak... kata² ucapan tue lebih bermakna dari hadiah yg harga beribu-beribu! kan? kan? kan?

" SELAMAT HARI JADI AYAH"

4 comments:

MissNera said...

selamat ulang tahun kelahiran yang ke 56 kepada ayah kak as.. moga diberkati ALLAH SWT dan diberkati dunia dan akhirat

eT said...

bestnyer kek...
sama la kite...
tiap2 tahun mesti sambut besday diorang...sonok jek leh kumpul reremai...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~MissNera~

terima kasih CT....rindulah kat awk!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~eT~

mmg best kan? lagi best kalau dpt hadiah dari mereka tersayang.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣