♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, December 2, 2010

..:: HATI ku SAKIT..mcm mane nak BUAT ni?? ::..

::assalamualaikum::

kina dah tak tahu nak lepaskan perasaan geram kina ni pada sape. mula² pendamkan je...tahankan je...tapi bila bukak sana bukak sini. Hati kina lagi bertambah sakit... 

nak tahu ape yg kina geram??
v
v
v
v
Nampak tak yg kina bulat kan tue? ini yg buatkan kina GERAM... kina x dapat baca. Adakalanya pulak kina nak komen susah..nak chat kat ruang ShoutMix pun susah. Pastu dekat situ pulak 'menda alah' tu bertapa. elOk² kina nak komen terus x jadi. sape yg rugi?? tuan tanah jugak rugi...dah lah menda alah tue x boleh hilangkan kan??

ada lagi satu yg kina GERAM ni...
mcm mane nak TULIS dekat ShoutMix yg menyOrok nie yew? puas kina scroll ke bawah ke atas. tapi tempat nak tulis tue x de. menyusahkan tak? bagi kina susah tawwww... kecian kat org buta IT mcm kina nie. kalau kOrang yg bijak pandai nie lain la.... tapi x semua yg bijak kan? so keciankanlah kat kami yg tak tahu nie. kan senang kalau benda tue senang...

kadang² yg kina geram citer dah best ni... tapi sayang x boleh nak baca! rugi kan?? buat penat² tapi org x dapat nak baca. kina paham..tuan tanah yg tepek menda² tue semua sebab nak cantikkan blOg mereka. 

TAPI SAYANG laaaa...... 
(itu je yg mampu kina katakan)

jangan ler terasa ape yg kina luahkan nie yew.. kina tahu ada yg terasa nie. kina hanya nak meluahkan je... 

kina mintak maaf banyak² yew.

11 comments:

PUANSTOBERI said...

huhu..kak reen nak tmbh gak..satu lagi hok yg shoutmix gerak gerak tu..tatau cena kak reen nak hentikan dia.. dok ngikut je cursor.. nak bc pun susah. tatau mana tah nak pangkah.

Sekian, dari saya yg hanya tau tulis blog dan tak IT savy. haha

Jeely jelly said...

kak.. tu saye punye blog tu... ape pasal akak bkk jd cmtu ? saye bkk ok je.. org2 len pun ok rasenye.. pelik r... akak gune mozilla ae ?

fiezah91 said...

sbr2.. hehe

DiaUmaiNiNaz said...

ade jgk terserempak dgn menda ni...kena pk keselesaan tetamu jgk bila bertandang.

LyNn HaMzAh said...

betul la kina...kadang2 widget tu memang arr mengganggu kita nak membaca...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~PUANSTOBERI~

kak Reen kina tak tahu nak wat mcm ne. sori yew..

Zaidah said...

harap blog zai tak ade masalah macam tu yer kina....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Jeely jelly~

yup..awk punyer. yew la akk guna mozilla la sayang. mybe pasal tue kot.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~fiezah91~

mana boleh sabar...heheheheh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~DiaUmaiNiNaz~

betOl tue...susahkan kalau ada mcm tue.

Anonymous said...

Pikir saya akan komentar dan mengatakan tema rapi, apakah Anda membuatnya sendiri? Benar-benar luar biasa!.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣