♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, December 8, 2010

..:: jOm BANTU si cOmel AFIQ ::..

::assalamualaikum::

maaf lama x update...banyak citer sebenarnya tapi kina belOm sempat nak buat. insyaallah kalau dah x bz kina update. nanti kina nak citer pasal pergi zoo dan mcm² lagi semasa cuti lama itu hari. hari ni hari 1st bekerja... rasa lemau semua ada. ini hari mcm biskut lemak la kina nie kalau kOrang nak tahu.huhuhuhu..

pagi tadi rasa malas nak g kerja pun ada. kenapa?
  • hari 1st kerja
  • supra demam.

keciannnnn...cik abang supra demam hari nie. kina x bOleh cuti dah. biasalah..bukan kerja company bapak sendiri kan? harap maklum la sendiri. heheheheh...

citer pasal sakit² nie. kina nak share info pasal seOrang hamba ALLAH yg cOmel tapi sedang bertarung nyawa. bila tengOk gambar si cOmel ni kina terpanggil utk sebarkan makluman nie. 

mOh tgk gambo si cOmel nie
v
v
v
v
(kina amek kat blOg ZURAZARI a.k.a mamaadam)

nama si cOmel nie ialah AFIQ. mOh le kita memberikan sumbangan..tak banyak pun sikit. ini hari dia kan? kalau hari kita nanti macam mane? mana tahu dgn sumbangan kita nie bOleh bagi kehidupan yg sempurna untuk si cOmel nie.

ini adalah maklumat ayah kepada si cOmel nie iaitu DJ epOi.

nO. akaun: 162311772012
nama : Saiful Anuar Bin Abdul Rani

NO HP:: 013-2078787

7 comments:

Cik Amy said...

semoga adik ni cepat sembuh.. amin~

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Cik Amy~

Aminnn....DOA kita nie berharga dari segalnya.

DiaUmaiNiNaz said...

rasanya dah lama dgr tentang adik Afiq ni masa Dinaz BW silent dulu...kesian moga adik Afiq cepat sembuh.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~DiaUmaiNiNaz~

harap dia cepat sembuh kan dinaz. kecian...

Anonymous said...

I am very happy that you wrote that.

efyna.pinkladies said...

kesiannya.. nak tolong pun saye student lagi.. :(

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~efyna.pinkladies~

ala dear..awk sebarkan mklumat nie pun dah kira tolong jugak. bg tahu kan rakan² yg lain yew...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣