♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, December 17, 2010

..:: kad kawen MIZA ::..

.. assalamualaikum ..

SELAMAT HARI JUMAAT. Bertemu kita lagi ini hari. Syukur Al-Hamdulillah ALLAH masih panjangkan lagi umur kita. Kan? Ada sehat ka adik manisssss ?? abg hensemmmmm?? semOga kOrang sehat dan hepi selalu. 

wah hari nie kina rasa hepi sangat² sebab hari nie sahabat maya kina a.k.a blogger nikah hari nie. x silap kina lah. sebab majlisnya 18.12.2010 dah tentu nikah hari nie kan? kina nak mintak maaf kat miza sebab x dapat hadir ke majlis dia. x dapat cuti la sayangggg... maklumlah hujung² tahun susah nak cuti. nak kira bOnus la...nak kira gaji lah.. time mcm nie lah bos nak tgk kita punyer performance kan? nak tak nak kena kerja la nampaknya. 

nak tgk tak kad kawen miza?? cantik taw..
v
v


 yg uniknya kad kawen dia nie kan...siap ada kelender taw. wah....mcm² dah bentuk dan rupa kad kawen masa kini kan? bertuah budak² sekarang. tapi..jgn membazir sudah la yew...
 memandangkan kina x dapat datang..kina nak mengambil kesempatan pada hari nie iaitu 

kina nak ucapkan berbanyak terima kasih kerana sudi jemput. SELAMAT PENGANTIN BARU semoga bahagia ke akhir hayat. Semoga mendapat anak yg soleh dan soleha. Semoga cik abang awk sayang giler kat awak sepertimana awk sayangkan dia. Hidup berumah tangga nie banyak dugaannya. jadi..bersabarlah meredahnya. akhir kata... Semoga menjadi isteri sOleha selamanya.

8 comments:

Mak Su said...

idea reka corak kad kawen dah pelbagai ek :)

selamat pengantin baru to your blog fren :)

Zura said...

elok jgak kekdg ada kalendar...bleh guna..xdelah lepas tue org buang terus..

munna said...

selamat pengantin baru lah kak kawan alam maya tu...

munna suka kumpul kad kahwin .. suka tgk macam2 design skrg ni..

mamasue said...

a'ah...mamasue setuju psl kad kawen tu...mcm2 jenis dah...masa kawen dulu,tak de pun option2 mcm tu...=)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mak Su~
itulah..mcm² pesen skrg nie. mahal pulak tue. dah x laku dah 1 kad 50 posen. semua nak up je sekarang nie.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Zura~

ha'ah zura. nanti zura nak wat mcm ne? ape kata wat penanda buku lak?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~munna~

yew? kalau dua tiga kad ok la tue. tapi kalau dah 50 kad mcm semak pulak. mana nak sOrOkkan tue munna? heheheheh...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamasue~

ha'ah..zaman semakin maju. otk pun kena kretifla kan? kita kena buat org kenang kad kita sampai bila². tapi mahal la kan?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣