♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, December 29, 2010

..::Giveaway Pertama Blog Sembang Hari2::..

..assalamualaikum..

Sehat ker?? kina sehat walafiat ini hari...  hari nie kina nak jOin satu lagi GA. Ia dianjurkan oleh PAK YA sempena ulang tahun blOg Sembang Hari² dia. Hadiah dia tertarik dan menarik taw! Jap lagi kina citer ape hadiah dia tue yew!

Untuk makluman kOrang GA nie diwujudkan adalah untuk mempromosikan Pak Ya Homestay, maka gambar Pak Ya Homestay dijadikan sebagai banner untuk Giveaway ini.

Due date: 31.01.2011
(LAMBAT lagi kan?? jOm le jOin sekali)

Org yg kina TAG ialah

Hadiahnya pulak
v
v
Hadiah berupa penginapan di Pak Ya Home Stay

Wang Tunai

Cloth Diapers (Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog Discount Hari2. 
(Katanya kita kena WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry)

Untuk mengetahui keterangan lebih lanjut alangkah baiknya pergi sendiri baca kat blOg tuan penganjur. hehehehehe....
KLIK je sini.

id: kinakOyu

link:  http://mamaadam09.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama-blog-sembang-hari2.html

tukang kenenkan blOg penganjur : NorGadis

6 comments:

Sricahaya said...

Good Luck ye..

sal said...

wah, besnya hadiah..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Sricahaya & sal~

Jom le jOin sekali...mesti lebih menarik

nba-Nur said...

Good luck ye..

nuargto said...

Terima kasih kerana menyertai GA pertama blog sembang hari2..

Minggu ini merupakan minggu terakhir "Contest" ini berlangsung..

Tinggal satu lagi hadiah untuk pendorong terbanyak mingguan dan seterusnya pendorong terbanyak keseluruhan untuk anda menangi

Disamping itu terdapat juga hadiah tempat pertama hingga ke 3 untuk anda menangi..

nuargto said...

Terima kasih kerana menyertai GA pertama blog sembang hari2..

Minggu ini merupakan minggu terakhir "Contest" ini berlangsung..

Tinggal satu lagi hadiah untuk pendorong terbanyak mingguan dan seterusnya pendorong terbanyak keseluruhan untuk anda menangi

Disamping itu terdapat juga hadiah tempat pertama hingga ke 3 untuk anda menangi..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣