♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, February 27, 2010

..:: yeah....yeah....hari nie nak jumpa kengkawan sekOlah ::..

hari nie kul 3.00 ptg kina nak jumpa kwn2 sekolah kina. x tahu berapa ramai yg dtg. harap2 ramai lah kali ni. selalu kami buat reunion ada je hal... kadang2 ada yg x dtg la...ada yg slh tempat la... ada yg dtg pastu blk la.. ishhh....ada je hal!!  harap betul la kali nih semua berjalan dgn lancar. 

lepas g reunion ni kina terus nak gerak blk kg  KAJANG..(dah dkt dgn sate Hj. Samuri~ada owg kata sate dia dah x sOdap. betul ker?). kina terpaksa blk naik komuter la kali ni. coz supra kena kerja dan esk dia nak blk kg dia kat sekinchan. adam lak dah blk kg semalam dgn mama kina . so hari nie jadi bujang jap lahhh...!! dah lama x rasa diri nie bujang. keh..keh..keh..

x sabar rasanya nak jumpa kengkawan!!

nti n3 seterusnya kina akan update pasal reunion ni!! 

8 comments:

Diyana Zulkifli said...

bestnye awak jmpa kekawan lama..saya lama dah skip gi reunion skolah..asyik tk berkesempatan je..huhu.

enjoy2,nnti update k?;)

1tomyam said...

salam..wah best jumpa geng-geng lama...meriah n banyak nak story mory nanti hehehe

Ummi Hanie said...

kina........mcm ade antena plak kite nih...hanie mmg nk singgah blog kina,tup2 kina dah singgah dulu...tihihiii...
wow best kan dpt berjumpe kengkawan lama semula...hanie pun ade gak ni,alumni skolah...brdebar lak rase...:p

nak ckit sate samuri!da lame xlepak mkn2 kat situ...

HonEyBuNNy said...

wahhhh...dah lam xreunion....best2...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Diayana Zulkifli~

mmg best giler....

nape asyik x berkesempatan nak g reunion? sian kat kwn2 tgu awk taw. lepas nie kalau ada pg lah.

bestssssss!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~1tomyam~

mmg pun.nti kina story mory yew!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Ummie hanie~

yew? mmg kita ada antena lah. kalau ada reunion tue pg lah.mesti best.leh lps kan rindu kat kwn2 sekolah.

>> nak sate samuri? mmm..x sodap dah!tapi kalau nak beli sendiri yew?
heheheheehehe...

kalau nak dtg la rawang.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~HonnEyBuNNy~

mmg best!! korang xbuat ker?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣