♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, February 12, 2010

..:: adam oh adam ::..

salam semua!!

hari nie adam susah sgt nak tido. bayangkan aku ajak dia tido dari kul 8.00 mlm sampai lah kul 9.00 lebih baru nak tido. baju x basuh lagi..masak pun belum. adesss...time nie lah aku kena bersabar. orang tgh sakit kan..x leh nak paksa2 sgt.nti dia merajuk dah susah..sebut perkataan merajuk nie...adam sekarang kuat merajuk dan merengek. maybe dia nak perhatian lebih kot. sbb mak enon (nana) dah blk,..lagi lah mengada2. nenek dan atok dia lak kuat melayan...mcm nie la jadinya. esok aku cuti...ingat nak bwk adam g berurut.tkt badan dia ada terseliuh ke kan..tue yg dia x sedap badan. sbb aku kata mcm tue..itu hari adam mcm nie lah. aku bwk dia g berurut. x lama tue dia pun elok. tapi itu dia baru 8 ke 9 bulan. x lasak sgt, sekarang? adesss..aku rasa bukan adam yg kena urut. owh tue yg adam urut...hehehehehe (acah je).harap2 dia x lasak sgt la nti.

byk aku dpt feedback dari korang berkenaan mcm ne nak atasi masalah aku. aku terharu sgt2!! nak menangis pun ada!! UUUUuuuuWWWAaaaaa.......huk..huk..huk..(buruk kalau korang tgk aku menangis). harap sape2 lagi yg ada pertua bg tahu aku yew? keperhatinan dari korang amat aku hargai.

mmmmm...ok lah. aku nak sambung basuh baju. coz tadi aku rendam kain2 tue dgn pelembut kain. kang dah lewat penyakit MALAS aku dtg. sekali lagi aku ucapkan ribuan terima kasih di atas keperhatinan korang pada aku dan adam. korang doakan adam supaya cepat sembuh yew?

12 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aunty doakan Adam cepat sembuh yer...klu budak2 sakit mmg cam ni lahkan...nk perhatian..Apapon...Take care ya!! :)

kakpah said...

macamana adam sekarang. dah sihat?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~LiLy @ MumMyQistInA~

terima kasih LiLy...kita sama2 doa yew.kina hepi sgt coz awak amek berat pada adam.

p/s: terima kasih sudi dtg sini!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakpah~

hai kakpah..kelmarin kina blk kg. g bwk adam berubat. wat masa sekarang kina tgk dia bertambah pulih.mudah-mudahan cepat lah sembuh kan?

p/s: tq coz amek berat.

shiori_LA said...

kina...moga adam cepat sembuh ye...amin

redfingger said...

alo mama adam oi..:-) membalas kunjungan..:-) yang mama baca kat blog sya tu betul.sy da dapat modal da.memang terbaik la..komisyen 100% 2..saya baru lagi buat..tp alhamdulillah la..rezeki..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shiori_LA~

amin...terima kasih yew!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~redfingger~

kunjungan diterima..

owh yew? nak masuk lah kalau macam nie.sape x nak duit lebih kan?kena rajin la kan?

ayip said...

anak dah sembuh ker?

biasalah...kena korban sket...demi masa hadapan..

doa sy..moga2 cepat sembuh..

salam daripada sy..

take care..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~ayip~

hai ayip..lama x singgah sini?

terima kasih kerana doakan tuk adam dan kina. kina hargai sgt2.mmg kina perlukan kata2 semangat dari kwn2 kina nie.

sob..sob..sob..

ayip said...

g berurut ke?

nie kes budak jatuh rasanya..

dulu ada anak buah lagu tu...lasak bebenor...jatuh terjelupuk masa main anak tangga...

2-3 ari tu..time makan..dia muntah balik..pastu time minum...dia muntah gak...perut sudah kosong..

ari tu jgk shot balik kpg..sy jadik tukang drive...kesian tgk anak buah menangis...bawak g klinik..ckp tarak pape..lebur RM 50 hinggit walhal budak sudah demam panas..

pas urut...time tu baru lar leh makan...urut tang perut, tangan ngan kaki..

alhamdulillah dah ok..

so...kna byk bersabar...kena kental sket semangat tu...tak leh sayu2 dah...hopefully mendengar perkhabaran yg baik dari kina..

p.s : perghhhh...nasihat mcm org dah kawen....hehehehehe...jgn marah noooo...

regards ayip

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~ayip~

mmg jatuh pun ayip..tapi bukan jatuh tempat tinggi lah. jatuh bagun duduk masa nak belajar berjalan hari tu.

nie dah bwk adam g berurut harap ok la lepas nie. nampak gak la perubahan pada adam.

neway thanks taw atas komen yg diberi.

lagi byk nasihat dan pandangan dari kwngkawan mcm ayip lagi best!!

huhuhuhuhu..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣