♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, February 10, 2010

..:: Baby Crying cOntest ::..


salam semua...

hari nie aku nak join contest dari kak pah. dia nih mmg rajn buat contest. korang kalau nak join g KLIK sini  Aulad Jannah
 
Syarat nye adalah seperti di bawah:-

1. Jadi follower Auladjannah (dah lama follow kak pah)
2. Copy gambar di atas, letakkan di sidebar dan terus dilinkkan ke N3 ini.(done)
3. Letakkan link kakpah di blog anda.(done)
4. Letak gambar anak anda, anak saudara anda, cucu anda, cucu saudara anda, kalau ada cicit pun boleh juga. Anak mestilah berumur 1 hari hingga 1 setengah tahun semasa gambar itu diambil. (ok)

DAN GAMBAR ANAK ITU MESTILAH GAMBAR SEDANG MENANGIS
(berita baik: Sekiranya anak anda sekarang berumur 3 tahun ke bawah, dan gambar menangis itu diambil semasa umurnya 1-1 1/2 tahun, anda boleh menyertai kontes ini. Syaratnya, letak gambarnya yang terkini sebagai gambar tambahan)
5. Letak nama dan umur anak semasa gambar itu diambil. Letak umur sekarang. Buat satu entry ringkas mengenai anak itu. Kalau nak buat panjang pun, terpulanglah. Tidak ada markah tambahan.(done)
6. Tinggalkan jejak dan link anda di ruang komen.(done)
7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kecutetan(oopps) anak dan kekreatifan gambar itu diambil.(ok)
 
hadiah yg lumayan!!

Hadiah utama
RM 50.00

5 hadiah saguhati
top up RM10.00 setiap satu
Ini gambo ADAM berumur 11 bulan. dia menagis sebab x mo pakai anak tudung nenek dia. hik... mmg kami suka menyakat dia. suka tengok muka dia menangis..COMEL dan KELAKAR.

10 comments:

Mak Su said...

hehehe, mmg kelakar ghopanyer...babap kat mama dia, ahaks

good luck :)

HonEyBuNNy said...

wahhh..selamat ulang tahun perkhwinan ya akak....semoga bahagia selalu ;-)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mak su~

hik...kina mmg suka sakat dia.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~honeybunny~

tq honeybunny..huhuhu

kakpah said...

huwaaa... cute lah adam walaupun tengah melalak...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakpah~

hik..harap2 adam menang la yew!

firahadifa said...

ok.. da link . nk jadi follower u . tapi x de gadget tu lak

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

x der? adesss.... folow la kat Followers tue. sign in je...

firahadifa said...

huhu.. over-looked .

ok dah

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~firahadiha~

terimakasih kerana sidi follow kina

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣