♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, November 12, 2010

..:: majlis PERTUNANGAN ::..

::assalamualaikum::

Barulah kina ada masa tuk update gambO tunang adik ke-4 kina...ia berlangsung pada 06.11.2010 lepas. tengOk...baru nak update kan? bukan ape..kina saja membusy kan bOdy tuk terjah blOg kengkawan. entah kenapa sekarang penyakit rajin dah datang balik. elOklah tu kan?? huhuhuhu...
majlis pertunangan nie berlangsung sungguh meriah dan ringkas. mana tak nya..nak g umah pihak perempuan jalan kali je. hehehehhe... x caye?? caye ler.... so semua pergi menghantar..ada sorang dua je tinggal kat umah. itupun anak tido..kalau x semua mau pergi tuh. huhuhuh..

jOm layan gambO...

hantaran kina yg buat...huhuhu...
 
 
kek dia sedapnyer....tapi dapat tgk je lah.





ini lah tukang gambar...ok x dia amek?? huhuhuh 
adam pun sibuk jugak....
 kat bawah nie ayah kina... time ni tgh tunggu hujan berh enti.masa dijanjikan dah tiba. bila nak gerak je hjan turun dgn lebatnya. nak tgu betul² hujan berhenti pukul brp lak nak gerak kan? dah renyai² tue...mn yg ada payung gerak la dgn payung. mn yg x de... urmmm..paham² jelah.


inilah antara org yg x de payung. hehehehe...
x jauh pun...belakang umah je. rumah kina hujung rumah tunang adik kina pun hujung. org kata nanti kawen buat 1 hari je.. pasang kemah dari hujung ke hujung. baru gempak!!! huhuhuhu... gempak² jugak...tapi nanti pengantin yg KOPAK. hahahaha...
 sesi pantun memantun...
 nenek kina pun ada sekali. kata dia..."panjang umur nenek dpt tgk cucu nenek bertunang lagi."
 naseb bek kat rumah org nie adam x jadi ATOMEN.
 sesi sarung cicin. tgk supra tue.. dia pun sibuk..

gambO kat bawah nie dah len tajuk sebenarnya. tapi memandangkan dah terupload kat n3 nie..kina terus citer je lah kat sini. 
gambo nie kina amek pagi tadi..sekarang nie adam bukan main lagi nakalnya. geram tul kina... tabiat dia sekarang kan...
> tak mo mandi!! lagi² masa pagi. x tahu ler ikut perangai sape yg malas mandi tue. huhuhu
> merengek-rengek masa maghrib. time kita sebuk nak mandi nak sembahyang time tu la dia. dia nak kita tgk dia jer...nak manje lah tuh!!
> nak main pisau. ada ciri² jadi chef nie...ngeeeehhh..
> mengemas..cara dia lah.
> jadi ATOMEN... 
> yg paling latest ialah..mcm kat bawah nie
v
v
v
v
 siap panjat lagi taw..adessss....
 time nie dia tekezut..huhuhuh...mana taknye...tgh buat projek tetiba ada cahaya.
 
 
adam...oh adam... nanti lelama mau tercabut peti ais nak oiiii....

dek kerana adam buat projek pagi tadi.. lambat kina msk kerja hari nie taw...huhuhuu....

10 comments:

Zaidah said...

orang kata masa bertunang nielah darah tengah manis...banyak dugaan dan cobaan

LyNn HaMzAh said...

selamat bertunang untuk adik kina...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Zaidah~

betOl tue kak...kina setuju. dah rasa dah.huhuhuhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~LyNn HaMzAh~

tq lynn...

etomyam said...

wah cantik dan berkenan lah dengan gubahan hantaran tu, boleh buat business jugak tu :D

a n a s t a s y e a said...

cantik gubahan hadiah tu ..

LadyBird said...

cantiknye.. tolong buatkan tuk lady hantaran ek..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~etomyam~

yew ker? ala...kina nie buat saje² je. dah x de sape nak buat, terpaksa le kina buat. kalau cantik tu... kebetulan je. huhuhuhu..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~a n a s t a s y e a~

terima kasih..huhuhuhu.. kalau nak suh kina buatkan ok jek. ngeeeehhhhh..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~LadyBird~

blh jugak...dtg ler umh kina.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣