♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, November 1, 2010

..:: gamBo yg di EDIT ..KES x de koje hari tue ::..

::assalamualaikum::

hai semua... naseb baik hari nie dah ada line TM.. hari Jumaat lepas opis kina blh x de line TM. kina pagi tue terus g TM point ngadu pasal line x de. dah kina hari tue jadi org yg paling malas nak keje. sebabnye boring x leh bukak radio online (opis x de radio..kecian kan?) ..pastu x leh bukak blOg..x leh bukak FB.. sbb ini lah rutin kina pagi² kalau sampai opis. sblm wat keje .. kena bukak tiga² ni. kalau x..jadi lah mcm hari tue. org yg paling malas! hahahaha...
memandangkan x de keje...kina edit la gambO lama²... bila tgk gambO lama² dah tentu igt setiap peristiwa bila gambO tue di ambil . 

x mo menceceh lagi..bek kita layan gambO yg dah di edit tue.
 :: gambO nie kina amek masa g mcd Klang..kina g jumpa kawan dkt sana.. masa nie lOm kawen lagi taw ::
 :: ADAM masa nie kina x igt dia brp bulan..tapi masa nie baru nak pandai merangkak ..adesss..leh lak x igt kan?? ::
 :: sama dgn gambO kat atas..mn cantik, gambO atas ke yg ni?? ::
 :: masa nie kina nak g JB..tgk kawan kina kawen...singgah kat perhentian. sempat gak la amek gambO utk kenangan ::
 :: ADAM ni pemalu orangnya..tgk tue..mn nk pandang kamera sgt. susah tul.... ::
 :: ADAM 10 bulan rasanya ::
 :: kina dgn family g LANGKAWI.. adam umur 1 tahun 2 hari.. ::
 :: mak eNOn a.k.a nana ::
 :: dkt tempat skyway di LANGKAWI ::
 :: pasangan bahagia...nie adik kina..lyn namanya ::
:: gambO raya 2009..... byk tul kenangan manis masa nie..yew la..1st time beraya dgn anak... ::

mcm ne? ok x gambO yg kina edit nie. kina cuma guna PICASA dgn photoshop je.. korang tahu x mana lagi web yg leh edit mengedit gambO. nti bg tahu kina yew?

sebelOm tue ..kina nak tanya korang pasal hal pompuan. jgn mrh kina lak.. kina dpt pic nie kat FB kina. kina nak tanya pendapat korang betul ke perempuan SELALU cantik CURANG??

bagi pendapat peribadi kina... x semuanya. tapi MEMANG ADA.... 

pendapat korang pulak??

4 comments:

Sitisifir10 said...

wanita santek tapi jika ada bersamanya iman, ilmu dan amal insya ALLAH tak apa2 :D

Amy Syaquena said...

salam...

mungkin 30% je perempuan macam tue..

cikgu isza said...

saya kalau edit gambar.. mesti rosak gambar tuu..

tak kira wanita ke lelaki.. memang ada yang camtu..

LyNn HaMzAh said...

rajin betul kina mengedit gmbr...lynn nie tunggu masa terluang ler...tp skrg nie busy jer...huhuhuhu...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣