♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, September 15, 2009

..::a w a s...kurma direndam dgn holywater::..

aku baca email pg tadi. email nih aku igin berkongsi dengan korang. mmg hobi aku... so korang pikir2 la sendiri lepas nih.



Subject: FW: Kurma yg mencurigakan [direndam dgn holywater]

skrg masih bln pose lagi kan? …so berhati2 la masa nak beli kurma!!

> Dear all my fren,
>
> beware wit dis product sbb ofismate aku baru je kene bende ni.....last 2
> days dia g service kete kat naza (setapak)....so naza bg free give kurma ni
> kat dia..smalam dia dtg ofis bwk kurma ni...ingatkan nak share ngan kteorg
> sumer...tapi ble tgk btul2 gamba kat kotak(gamba kat bawah), mcm gamba
> mother virgin mary...so kteorg sumer decide xnak makan sbb tanda halal
> pun xde.....kteorg pun bagi la kat ofismate lain(cina)...even cina tu sndiri pun
> xbg kte org islam mkn sbb dia kate tu gamba mother....ble dapt email
> ni dari org lain,kteorg sumer terkejut...alhamdulillah la kteorg beware
> ngan gamba yg ade kat kotak kurma tu...so yg lain2, please beware dgn gift
> yg org bagi di bulan2 puase ni....
>









>
> Assalamualaikum,
>
> Agak2 korang la kan, kurma ni halal ke x? Member aku bwk balik dari opis,
> ade customer bagi. Kurma ni dtg sekali dgn kurma2 halal yg lain. Klau
> korang peka, gambar depan tu mcm gambar Virgin Mary. Dikatakan, kurma
> ni diperam ngan holy water. So, beware my friends!!
>
> (sediakan payung sebelum hujan jer...al-maklum ler sekarang ni banyak
> sangat kes pelik....)
>
>
> "Ya Allah, selamatkanlah umat Islam yg sedang sengsara di Lubnan, Palestin,
> Afghanistan, Iraq, Chechnya serta diseluruh pelosok dunia akibat dari
> angkara mungkar dan kekejaman musuh-musuh Mu. Peliharakanlah mereka,
> lindungilah mereka, kasihanilah mereka dan berikanlah rahmatMu ke atas
> mereka.
>
> Amin, ya Rabbal A'lamin."

Daripada..
Nor Azlina binti Mohammad
Aslam Putrajaya


1 comment:

Nur Hazlin said...

tenkiu sudi kongsi =)

p/s : tapi dlm bulan puase ni , tak pernah mkn sebijik kurma pun , hehe :D .

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣