♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, September 29, 2009

..::2 9.0 9.2 0 0 9..::

Salam semua...http://www.emocutez.com


aduhaiii..penat nyer hari nih. Bkn penat wat keje..penat buang sawang http://www.emocutez.comkat blog aku nih. maklumlah aku dpt bukak blog nih dkt opz jer. kalau x keje x de la nampaknyeeeer.

Cantik kan tarikh hari nih? 29.09.2009 ada sape2 x pilih tarikh nih tuk kawen ke? x pun ada sape2 punyer hari jadi?. bagi sape2 punyer hari jadi hari nih. aku ucap kan HEPI BESDAY kat korang. semoga dipanjangkan umo. http://www.emocutez.com


nak citer kat korang pasal Raya tahun nih. mmg best!!! lagi..lagi 1st time ada aDam. tapi yg x best pun pasal aDam. huk..huk..huk...http://www.emocutez.comlagi 1 hari nak raya si aDam blh isap handphone aku sampai x leh nak pakai dah.... adessss.....


daaaaahhh.....x de gambo kenangan nak aku tangkap kat dlm handphone aku tuh. igt nak tunjuk la kat korang si aDam memakai baju melayu 1st time raya dia.tapi x de rezeki korang la. tgk la nti..aku tya adk2 aku ada x dorang amek gmbo aDam. kalau ada aku akan taruk kat dlm nih.


citer pasal raya lagi nih...


best ke korang raya tahun nih? harap2 semua nyer ok. aku hepi kalau korang pun hepi. http://www.emocutez.comtgk blog kawan2 mcm2 cerita dorang pasal raya. ada yg sedeh..ada gak yg hepi. mmmm...biasalah kan. itu la adat dunia. kadang2 perkara yg menyedihkan itulah yg akan mendatangkan kebahagian di kemudian hari. dan begitu jugak sebaliknye. tul x? huhuhuhuhu....


mana2 yg kenal aku dan tahu umh aku, sila2 datang beraya ke rumah aku kat sendah, rawang. mana yg bagi aku mesej kat hp tuh sori kalau aku x bls. harap korang paham. itu pun aku x tahu bila nak g repair hp tuh. rasa mcm x lengkap je bila hp x de. adesssss....... sape2 ada hp lebeh tuh bg2 la aku pinjammmmmm.uuuuwwwwaaaaaaa!!http://www.emocutez.com



1 comment:

intan said...

alamak...xkan xde langsung kot gamba raya..adesss. xdptla tgk adam pakai bj melayu..mesti hensem mcm nafi..tetiba jek...hahhahahah

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣