♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, September 1, 2009

..:: h u j a n_p a g i::..

pagi2 lagi kat rawang dah hujan...aku pun kebetulan terbangun lambat hari nih. kuar umh dah pukul 8.45 pagi... aku terpaksa pakaikan aDam tudung napkin. naseb bek dia nak pakai...

aDam kalau bergambo bukan men lagi dia. pandai lak tuh buntangkan mata dia.

gambo yg nih..aku dah nak off camera..dia nak gak aku amek gambo dia lagi. adesss....anak aku nih. huhuhuhuhuhuhu...

9 comments:

kakpah said...

alala comenya adam..
cium sikit.

lily azliyana @ mama zara said...

adam ni mmg suka posing dpn kamera yek. senyum memanjang org nk tangkap gmbar die. dhla cumei ngan pakai tudung napkin tuh..hehe..

lily azliyana @ mama zara said...

oh..lupe nk ckp, sbnrnye dr aritu lg perasan muka kina ni iras betul ngan muka ex-room mate mase kat utm dulu. tgk gmbar kina senyum kan, teringat sangat kat die..=D

ayip said...

like mother...like son..
comei dan cute...

stay cute adam..!!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam lily azliana @ mama zara

la yew ker muka kina sama mcm kwn lily? nak tgk pic dia leh. kina mmg suka tgk owg yg sama muka dgn kina. iras sikit pun x pe.

tq visit my blog...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam kak pah...

comey ker aDam kak pah? terima kasih ats pujian mu itu.

terharu sgt2...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam ayip...

betul ker? huhuhuhuhu..

terima kasih atas pujianmu itu.

ateh75 said...

*Salam kak kina...

Semoga sehat selalu ya...

Hi...itu Adam kenape di pake jilbab,hmm..tapi cantik juga ye..he..he (^_^)

*Met puasa kak kina...

ateh75 said...

Iye mbak jilbab itu tudung he he he..
salam maniez buat adam yg luuutcuuu banget ..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣