♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, September 3, 2009

..::j o m_t e s t_k e l a j u a n_m e n a i p::..

s a l a m_s e m u a!!

tadi aku saje jer jejalan kat blog mama kiter..saje tgk followers list mama kiter. tetiba nampak blog mama adam. aku pun excited lah nak tgk ape yg ada kat situ. coz kan sama dgn nama blog aku. mmg cantik blog mama adam tuh..yg aku teruja sgt yg ada kat dlm blog dia kan pasal test kelajuan menaip kita. aku pun dah lama x menguji kepantasan taipan aku. korang nak test x? kalau nak jom test kat bawah nih.

s e l a m a t_m e n c u b a!!

23 perkataan

Speedtest




2 comments:

Nur Hazlin said...

huhu .. saye nyer 51 perkataan dalam seminit . thenks ya !

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yew ker nur hazlin? terel la...nti ada masa buat la lagi. lagi byk kita buat lagi laju taipan kita. kan?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣