♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, September 21, 2011

☺kina takuttttt... ☺

..assalamualaikum..

makin dekat dengan due makin takut perasaan kina nie. mcm² kina terpikir.  Paling kina takut adalah AJAL.
kina takut.....

hati tue tertanya² je adakah kina selamat bersalin?

adakah baby kina ok?

mcm mane keadaan kina bersalin kali nie?

soalan tue semua asyik bermain² dalam kepala kina.

lagi kina berambah risau...kina risau tentang adam. perangai dia makin hari makin lain. dia terlalu nak manja sangat dengan kina. ada tue dia saje cari pasal buat kina marah pada dia. dia suka kina ambik perhatian lebih pada dia. dia buat mcm tue sampai kina rasa lain semacam je. Itu lagi buat kina rasa sedih... 

kenapa?

kenapa kina rasa mcm nie??

kina takutttttt...

Ya Allah kuatkanlah semangatku ini...semOga aku selamat melahirkan anak yg sehat dan semOga Allah panjangkan umurku.

aminnn...

p/s: hari nie kina x sehat tapi still dtg kerja.

16 comments:

tiEra said...

tiera doakan akak selamat.mcm tu jugak dgn baby akak:)
bila rase risau dan takut muncul,istighfar byk2,mengaji..moga dgn cara tu hati akak akan tenang.insyaALLAH..

Lynn Hamzah said...

salam aidilfitri untuk kina sekeluarga...dah brp bulan ek kina? bila due? mudah-mudahan semuanya okey...insyaallah...

Anamarza said...

biasa la kina, si abg time ni la dia nak manja lebih, nanti baby kuar susah dah nak manja, InsyaAllah semuanya dipermudahkan, byk berdoa dan tawakkal pada Allah

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah!!! Moga dipermudahkan segalanya & dibawah lindunganNYA.. amin!!!!

munna said...

munna doakan semuanya selamat buat kina dan baby dlm perut tu.... tak payah risau dan takut kina..insyaALLAH semuanya di permudahkan buat kina nanti

PUANSTOBERI said...

Insyaallah..selamat semenya.
Kekda doakan dari kejauhan ini :))

intan_blur said...

biasalah as..sbr ye..moga2 sumenye selamt..

eB ezrin said...

tc yer. eB dolo takot gaks sbb dr dh bagitau kena psg wire etc... hu3

kakyong said...

salam singgah kina,

bila dijangka due ?
Insya Allah, bykkan berpikir yg baik2.. usah dilayan perasaan yg -ve

lia said...

doakan yg terbaik... tenangkan hati... bykkan ckp dgn baby dlm perut & anak...

semoga kina selamat & berjaya atasi kerisauan tu yer...

shiori_LA said...

rasanya budak2 baya Adam kalau nak dapat adik memang macam tu perangainya biasa je tu kina...normal lah dia tau nak dapat adik n nak perhatian lebih...so takyah risau apa2 la...doakan semuanya selamat Amin.....

Mak Su said...

jangan takut sangat, tawakal dan reda kepada ketentuan Allah ya... all the best to Kina

sue said...

salam kina,
mungkin pengaruh hormon je tu
jgn risau k..

semoga selamat semuanya

LYAfrina said...

insyallah..smuanya akn selamat... rileks & tenagkan diri..insyallah...semuanya dpt dilalui:-)

Mama Gee said...

InsyaAllah...semau selamat...
kami semua tumpang mendoakan utk kina ya.. byk istighfar byk2..

aien sara said...

as,jgn pk bukan 2 yer..mmg sume org yg dh dekat2 nk due ni akn rs cmtu...tu normal tp jgn ko rs takut smp jejaskn kesihatan yer....ko masih ada kwn2 yg akn sentiasa mendoakn ko..spt aku......aku akn doakn ko juga yer....somoga ALLAH mempermudahkn proses bersalin nyer ko nnt..insyaallah.....

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣