♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, September 13, 2011

☺Jawapan semalam☺

..assalamualaikum..

Maaflah terlambat bg jawapan tuk soalan semalam. Hari nie mmg bz...la nie barulah x bz sgt. Baru dapat update blOg kesayangan kina nie. 
Mesti ramai yg x sabar nak tahu jawapan tuk soalan semalam kan?

persamaan gambar kina hari Sabtu dan Ahad tue ialah
v
v
v
v
v

kina pakai BAJU YANG SAMA dan TUDUNG YANG SAMA!!!

hahahaha...

permenangnye adalahNURUL . Dia jawap soalan tue dengan cepat dan tepat. So NURUL nanti kak as tOpup kan hp awk yew. nanti k.as bg nombor tOpup tue yew..tgu taw. x hari nie esk k.as bg....

mesti pelikkan kenapa kina pakai baju dan tudung yg sama.. masa kina pergi open house pada malam Sabtu tue kina baru je pakai baju tue. Balik rumah terus tukar baju lain. Tetiba kina dpt mesej dari supra yg dia x dpt nak balik umah mlm tue. Sebab pagi esok dia kena keje. So kina x balik rumah kina mlm tue dan kina tido rumah mama kina. Hari Ahad tue lak kina ajak family pergi umah cousin kina kat Cheras tue. Nak balik rumah kina malas sangat². Pe lagi??? pakai la baju mlm tadi (Sebelum nak pakai kina cium dulu taw... TAK bau ok!!) Sebab tue la kina pakai baju dan tudung yg sama.... 

korang penah wat mcm tue takkkkk??

jgn tipuuuuu...mesti ada jugak kan????

hahahahahahahaha...

10 comments:

LYAfrina said...

huhu2,,ade teka teki ke???
xperasan lak... he3
tahniah

LYAfrina said...

huhu2,,ade teka teki ke???
xperasan lak... he3
tahniah

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

laaaaa....ini mesti x baca hbs nie. x pe. next time mesti ada lagi.

eB ezrin said...

la ader teka teki ker? hu3

zaidah said...

selalunyer tudung yang pakai sama...biasanyer bila sama tu klu pki kejap aje.....

intan_blur said...

aku pun jwb mcm tu juga..tp rezeki x memihak pada aku..cehhhh..;(

eisyaawie said...

hai...salam perkenalan dari saya..:D

lia said...

sumpah...... akak pon pernah keh3...

tp tudung la.... baju x pernah sbb akak kuat peluh.... mmg bucuk la kekdahnyer nnt ;p

Anamarza said...

kalau tudung tu pernah la, baju kalau pakai sekejap biasa sangkut kekonon nak pakai semula, last2 x pakai masuk mesin basuh je hihihi

Mdm Biar Betul said...

HIHIHI KAN DH TAU SAME.... KLU PKAI BENDA SAMA ORG X PERASAN IF X DIBERITAU EXCEPT ADMIRER JER PERASAN

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣