♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, September 12, 2011

☺Beraya lagi ☺

..assalamualaikum..

Semalam rata² jalan kat KL semuanya jem... maklumlah semalam semua org pergi beraya. Family kina pun x lepaskan peluang nie tuk berkunjung rumah sedara. Kebetulan x kemana semalam kina ajaklah family pergi rumah cousin kina dekat Taman Shamelin, Cheras.
Mak aiiii...Jln memang jem giler. Dari depan zoo sampailah Cheras. Bayangkan dari Rawang ke Cheras leh sampai 1 jam je... tapi semalam 2 jam lebih. Naseb bek bukan kina yg drive. Kalau kina...rasanya blh terberanak dibuatnye. 

Sebelum kina nak kOngsikan gambar kina beraya semalam kina nak tepek gambar kina pergi beraya kat rumah cousin kina pada hari Sabtu hari tue. jOm layan...

..:: gambar pada 10.09.11 ::..
 
 
 


..:: Gambar pada 11.09.11 ::..
 ..:: yang baju merah tue la cousin kina ::..
 
 
 

tapi..

sebelum tue kina nak tunjukkan aksi otOmen nak pergi beraya. 
 
 
 

seksi kannn? 

masa nie seluar yg kina nak match dengan baju nie ada kat rumah mama kina. Sebab tue dia pakai mcm nie. 

hehehehe...

p/s: kalau korang perasan ape persamaan gambar kina hari Sabtu dan Ahad tue? sape dpt jawab dengan cepat dan tepat kina tOpupkan line hp korang RM10 hinggit.

lagi satu..segala komen dan jawapan kina hold dulu sehingga pagi esok jam 10.00 pagi (tgk keadaan la...kina blh dilanjutkan lagi masa tue). 

14 comments:

nurul riza said...

persamaan pkai baju ngan tudung yg sama pada 10.09.2011 dan 11.09.2011...

nurul riza said...

memakai baju dan tudung yg sama..

eB ezrin said...

aaaaaaaaaaaa cekcinyer nmpk pempers... superrrrrrrrr baby ;p

LYAfrina said...

hehhee..mana dh pegi sluar hero tu...
bestkan dpt kumpul rmai2 gni..msti riuh j suasana kn

lia said...

sabtu & ahad mmg jameed.... sampaikan nak p tempat dekat pon, boleh sengkut jammed hu3

intan_blur said...

persamaan nye..baju ko same kot pada hari yg lain..ehehhehe..x betul ker..?

Mama Gee said...

bestkan beraya dan berkumpul ramai2 :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nurul riza ..

TAHNIAH nurul...jawapan awk betul.....!!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

eB ezrin ..

mmg cekci kan? hehehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

LYAfrina ..

suar kat rumah nenek dia. tue baru nak pg umh nenek dia. mmg lya..sonok dpt beraya ramai² mcm tue.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lia..

ha'ah..naseb bek bukan kina yg bwk kete.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

intan_blur ..

intan jwpn ko betul..tapi ada org yg cepat jwp dari ko. next time kalau ada lagi leh cuba teka lagi.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Mama Gee..

mmg..kina mmg suka raya ramai² mcm tue. bila lagi nak jumpa kan. time tue jelah...

Salina@IbuAqil said...

alolololo otomen pakai pampers.. hikhikhik unik.. ;)

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣