♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, November 17, 2009

.:: L a g i c i t e r a D a m ::..

salam... aku dah lama x wat n3 pasal aku dan adam... byk aku wat n3 tuk tips, cerpen yg sedey2, info yg mcm2....tul x? kali nih aku x byk la nak ceritakan ape yg ada dlm gmbo2 ni nti. just nak tunjukkan kat korang ape yg dah berlaku dlm life aku. huhuhuhuhu...

bawah nih gambo aDam terbaru
*
*
*
*
* Dia sekarang susah tol nak amek gambo dia. yealah kan..owg dah nak dpt kaki kan. tue yg excited tue...aku panggil2 dia. dia wat x dengar je taw. kalau dulu pantang nak amek gambo dia...dia punye la poyo tgu owg nak amek gambo dia!!

yang nih kan.. gambo yg paling aDam poyo. huhuhuhu..
*
*
*
*
*
atok dia dah elok2 dah pakaikan dia reyben (btl ke eja aku nih??)... tangan dia punye lah gatal nak usik. kan dah senget!! hehehehehe... Konon encem la tuh??
nak tgk x 3 laki PINGITAN ?? Nih la dia owang nye!! Gambo nih aku amek time buka pose yg lps. korangkan sedia maklum...Hp aku kan rosak time nak raya tuh. tue yg bersawang kat dlm memori kad aku. nih baru aku ada masa nak edit dan msk kat dlm n3 kali nih. (mukan nye ape ..aku rasa mls giler nak edit sebenarnya!! huhuhuhuhu..)
*
*
*
*
*
bila dah ada gambo pose, mestilah ada gambo raya lak kan? kat bwh nih gambo antara atok..nenek & cucu2 nyerrrrr...!!
Yg nih aku smpt lah nak berposing2 jap. dgn x pakai tudungnye kan? adesss.....owg kat dapor sebok potong lemang..aku sebok amek gambo. huhuhuhuhu..(mengelat skt!!)
*
*
*
*
*
Time nih sesi amek gambo. Sori lah gambo x bape nak cantik sgt. ini guna Hp supra. Hp dia kureng skt la kalau amek gambo. adessss...... x pe lah kan? janji ada dari x de. tol x??
Ok...dah hbs gambo raya!! Kita tgk gambo len lak!!! Gambo yg nih time aDam asyik kena demam je. korang igt x? alaaaa yg bln lepas dia kena demam tuh....
yg nih kat klinik. tgh tgu giliran... time nih cian aku tgk si aDam nih. TUHAN je yg tahu bertapa cemas aku time tuh. suhu bdn dia sampai ke 38.8'c. Jgn la aDam kena lagi mcm nih YA ALLAH. Aminnnn...
gambo nih aDam dah sht. tapi nmpk sgt badan dia susut. cian aDam kan? Tapi lepas dia baik demam. mcm2 dia pandai.... antaranya kan dia dah pandai tata, berdiri, pandai merajok dan mcm2 lagi lah... ini gambo aDam yg paling latest. Bila nak tumbuh gigi pun aku x tahu lah.. aDam sekarang dah 10 bulan. rasa mcm kejap je dah nak setahun. MMmmmmmm.... ape nak bg dia hadiah nanti yew? korang ada cadangan x?
*
*
*
*
Dah habis dah... nti kalau ada gambo dan cerita terkini pasal aku, supra dan aDam. aku akan letakkan kat blog aku nih.


8 comments:

intan said...

okla tuh..janji ado..wlupun lambat SANGAT update ttg raya..hehehhehe...

Qistina's Mama n Abah said...

Ni kira update raya la ni ye..takpe la boleh lagi diterima...

comeinya adam!

Dilla Ady said...

kelakar la gambar adam pakai rayban tuh..hikhik..kelakar but cute..

sian kan bile anak demam..kalu boleh biar kite yg demam jgn anak yg demam..tak sanggup..leh leleh jawabnye..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~intan~
tue la pasal nye tan...hp rosak lak kan?
ini pun salah 1 permintaan ko. asyik tanya "bila ko nak update? bila kau nak update?"

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Qistina's Mama n Abah~

hai...tq coz sudi singgah dan bg komen.
mintak2 lah tahun depan hp kina x rosak lagi. kalau rosak....alamatnye beli hp baru la nampaknye!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Dilla Ady~
tq coz bg komen. huhuhuhu...
mmg betul taw dila, kina risau giler kalau aDam dmm. Harap lps nih badan dia kuat dan sihat.
baru hati kina riangggg...(ayt skema nih!!)

NICK IRFAN said...

hahaha mmg lawak la kak adam pakai spek 2! nmpk comey plak? hehehe eh! gmbr dlm ni smua family akak ker? background dia kt mne kak? kt kmpung ker?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~
ha'ah dik oiii...yg gambo raya tuh kat kg akk. akk suka tgk muka aDam yg pakai spek tuh. kelakar kan?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣