♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, November 25, 2009

..:: s E l a M a T H a r I R a Y a k O r b a N::..

assalamualaikum korang semua!!
hari nih aku nyer keje punyer la berlambak2 sampaikan nak tgk blOg pn x smpt2 taw!! nih ptg baru ada peluang nak tgk.
tgk je blOg list aku mcm ramai yg x berupdate hari nih. OOOooo korang dah cuti kerja ker atau dah blk KAMPUNG?? aDEssss...aku x dpt cuti esk. nak wat gaji pak guard lah... kang x siap x leh cuti hari sabtu nih. adessssss...
di kesempatan nih aku nak ucapkan kat korang semua
*
*
*
*
*

semoga percutian kita di hari raya kOrban nih best dan hepi di samping family tersayang. aminnnnnnnnn

3 comments:

Mak Su said...

salam raya haji :)

Ummi Hanie said...

salam kak kina...
salam aidiladha juge..
sabo ye kne keje..

Hisham said...

salam terjah...nice blog n N3...
slamt ari raye qurban..tk cre

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣