♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, November 21, 2009

..::cOntest si manJa berkaCa mata::..

aku nak join contest nih. korang pun jOm lah..x rugi pun!! Nak masuk senang je...ikuti langkah2 di bawah.
*
*
*
*
ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!


Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.(done)

Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik. (done)

Nyatakan nama dan umur si manja anda. (done)

Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.(done)

Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. (done)

akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.

Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.Apa lagi!!
Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini.
Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Nama : aDam Haziq Bin MazNi

Umor: 10 bln


2 comments:

ummumishkah said...

Ok.. review done.. GOOD LUCK!

tuKang tuLis said...

huhu...
da jadik mcm mate blalang da si adam neh...
tapi cumil bangat...mcm nak cobit2 pipi die...^^

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣