♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, July 6, 2011

☺opisku ada HANTU☺

hari nie kina rajin sikit nak update blOg... huhuhuhu

kali nie kina nak citer pasal HANTU kat opis kina. 

time kina tulis nie pun pintu belakang dok buka tutup je. x tahulah angin ke.. atau mmg ada org kat belakang ke. x berani kina nak tgk.

mula² kina ada jugak dengar pakcik citer pasal benda nie. tapi bg kina selagi x kena pada kina. takut kina tu x de la sgt. tapi bila dah jadi pada diri kina sendiri. ape lagiiiii..... TAKUT LA MOKCIKKKKK!!!

1st tue pakcik citer kat kina..dia pg toilet. pastu dgr tapak kaki org kat dpn pintu toilet. pakcik keluar x de pulak sape². dia pun tanya la kina ada ke kina pg blkg. kina ckp la x de. dah suspen kan? sape pulak tue? 

citer tue kira dah lama la jugak... kami pun buat x igt je la citu tue. baru² nie lak pakcik kata nak letak senjata kat opis. masa tue dah pukul 6.45 ptg la. kebetulan dia x tutup pintu so dia dgr la org naik tangga. dia igt guard yg duduk asrama yg balik. pakcik pun buat tak reti jelah.. tapi yg dia pelik step org tue mcm penat sgt. dia diam lagi. masa pakcik dah nak bla tue dia dgr bunyi nafas org yg betul² dlm kepenatan. kuat sgt bunyinya masa tue. tapi bunyi tue kat sebalik pintu asrama. bila pakcik tolak je pintu tue...terus bulu roma pakcik naik. ape lagi..org tue tue canglibut la. kalau kina pun..rasanya kina terus nak lompat dari tangga atas sampai ke bawah. huhuhuhuh

itu satu hal..yg jadi kat kina pulak.

masing² ada kat opis. kina ckp la nak g toilet.. bila dlm toilet tue kina tgh nak cebuk kan..(hehehehehe) kina dgr tapak kaki dlm 2 3 step la. pastu ada org nak bukak pintu. tombol pintu tue dia tgh pulas nak bukak. kina bengang la..sape lak nie. x tahu ke aku ada kat dlm. cepat² la kina pakai seluar lepas tue. kina bukak pintu. tgk x de org. kina msk opis balik tgk semua ada kat situ. kina tanya la dorang ada sape² ke tadi g blkg? dorang kata  x de... 

mak aiii..sape lak tadi tue kan? terus kina rasa takut masa tue. skrg pun kina masih rasa takut. x bestla keje dlm ketakutan kan? mcm² hal la...

skrg nie pun kina sampai je opis pagi² kina bukak surah kursi kuat². tapi still ada bunyi²  kat belakang tue. takut sioooottttt.

jgn kina kena cekik sudah....hehehehehe

6 comments:

Sitisifir10 said...

Adeis...mcm seram jugak ek... hukhuk...tapi ritu, pernah staff datang tido kat rumah time kitorg balik kampung, diorang kata dengar macam2 bunyik tp time kitorg stay takde mende pun siap budak2 ni gi toilet sorang2 je malam2... ada baby pun tak nangis pun... rasanya ia ikut apa yg kita percaya...makin difikir makin datanglah perkara itu...

Mama Gee said...

jeng jeng jeng...
setakat bunyi2na takpe lg..
jgn sampai dia tunjukkan mukaa
mau lemah lutut takpun demam seminggu huhu

PUANSTOBERI said...

Kina hati2 tau..
bykkan pasang CD Al-quran ke yasin ke. Tmbh lak Kina tgh peknen ni kan.

Tp takde la kes kena cekik, cuma risau gak kan.

Cuba la panggil memana ustaz suh tgk kan opis tu.

alimaz kembara terasing said...

baca surah yasin banyak2 mesti lama dia hilang la
kat makmal saya dulu ada jugak... tapi pakat2 buat baca yasin lama2 hilang la.

Salina@IbuAqil said...

Kat opis ibu masa tu opis boy smpai dlu.. Dia bkk2 pintu dgr bunyi mesin taip yg lama tu.. Tap tap tap kuat sgt bunyi org menaip.. Tp x ada org sbb dia smpai awal org prtama yg smpai.. Jeng! Jeng! Jeng!! Smggu dia x msk opis dmam.. Hehehee

azieazah said...

Wehh KINA, citer U ni memang seram betullah. Kalu Kak Azie, mesti nak pegi mana2 pun nak kena teman...

Belajar Gerak Hati Isteri Dulu Sebelum Ada Dua Handphone...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣