♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, July 19, 2011

☺kenduri kawen AGAIN☺

Memandangkan bulan pose dah nak dekat...ramai pulak org buat kenduri kawen. Yew tak?? Kali nie kina pergi kenduri kawen yg langsungnye belah malam. Jarangkan org buat malam? Walaupun org tue wat malam.. ramai jugak tetamu yg hadir. Meriah betul... kebetulan kami nak pergi tue nana mak enOn baru je balik dari serawak.  Kami pun ajak la dia sekali.. 

: kina suka gambar nie..sweet kan? nana mak enOn nie mmg pandai bergambar :

: tembam tak pipi nana mak enOn nie? kina mmg geram dengan pipi dia. Sebelum pergi Serawak 20 kilo lebih je..balik je sini 25 kilo. mmg x larat nak dukung dia!! :

: adik kina nie... muka ada rupa kina x? :

gambar kat bawah nie turn adam yg jadi cameramen. 
v
v
v

gambar kat bawah nie lak pipi sape yg paling tembam??

of course nana mak enOn kan? 

perasan tul aku nie....

x sedar pipi sendiri pun tembam. itu baru 5 bulan pregnant. kalau 9 bulan cam mane la muka kina kan?

kOrang jangan pelik lak kat sini x de gambar pengantin langsung. Kami sampai² je terus makan. Lepas makan amek gambar sikit lepas tue terus balik. Maklumlah bawak anak kecik. Mana leh lama²..nanti meragam pulak kat majlis org. Dah haru biru semua org. huhuhuhuhu...

10 comments:

zaidah said...

memula tu ingatkan kina rupanyer adik muka seiras...hehehe

aien sara said...

hehehe...memang best tgok korang epy....si nana tembam tu montel dn comel la as.....ank lyn pon comel..geram aku tgok...yg plg sian tgok adam xde geng.....hehehe......tp ttp comel...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

zaidah:

selalu org ada ckp mcm tue. yg beza kina dgn dia kan zaida dia tue pipinya tak tembam dan dia tinggi dari kina. kalau jln berdua mcm dia kakak dan kina nie adik.

huhuhuhuhu....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

aien sara:

adam walaupun mcm tue ain..dialah super otomen dlm rumah. so budak dua org nie kena buli je lah dgn adam.

tgk lak adik dia kuar nanti mcm ne gayanya. risau aku...hehehehe

Salina@IbuAqil said...

x pe kina.. tembam2 pun pp tu msh comei lote lg.. kihkihkihkih ;p

pCL [p@kcikLie] said...

adik beradik..seiras la ngan Kina.., sblm ni biasanya kaum india je buat kenduri kawen malam2 ni...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Salina@IbuAqil:

cOmel lote? hihihihi..tq salina.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

pCL [p@kcikLie]:

mmg jarangkan org melayu wat kenduri mlm². lepas nie mmg trend. tak panas katanya.

fathiahRAIHANA said...

ish da besar kan adam ni , hihi
dulu time ana baru kenal akak die kecik ag ^__^

bby girl bju bunga2 tu kiut la :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

fathiahRAIHANA:

ha'ah raihana..adam semakin membesar. dah nak jadi abg lOng pun. huhuhuhu. kejap je kan?

bby girls tue anak buah akk. kiut kan? mcm mak ngah dia kan?

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣