♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, July 26, 2011

☺makan lunchKU☺

..assalamualaikum..

Tak tahu nak makan ape time lunch tadi..maklumlah kat area opis kina byk kedai makan cina dan mamak. ada kedai org penang..tapi lauk lebih kurang mcm mamak jugak. balik² kari... sesekali blh la..kalau hari² mau ketiak mcm bau bangla kina rasa.

igt blh la thn lapar sampai ptg... tapi kecian kat baby kan? kina pun pg la kedai runcit dkt² sini. kina pun belilah
v
v
v

total kat atas tu semuanya RM6.70 sen...

harga itu kalau mkn nasi campur kenyang sampai mlm kan?

kalau dulu kalau kuar RM10 mcm² leh beli. ini baru amek mcm tue dah duit tinggal skt. zaman dah berubah...harga pun berubahlah kan.
kalau 10 tahun lagi entah² RM10 hanya dpt 2 barang je kot.

3 comments:

lagenda said...

Itu je ker untuk lunch kina?? Hohoho..gila simple tuh

Anamarza said...

beshnya ais krim tu...hihihi

lia said...

paling menarik aiskrim tu.... mmg best....

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣