♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, July 4, 2011

☺ gambar masa hari bapa ☺

Baru² nie kina dan family ada kuar makan untuk sambut hari bapa dekat Kg. Baru. Kami siap makan kat atas bot tue. nape? x caya? betul....kat tengah² Kg. Baru tue ada bot besar taw. x caya jugak??jOm layan gambar kat bawah nie
v
v
v





 gambar kat bawah nie lak..adam yg amek. 
v
v



 disamping itu.. kat restoren tue menyediakan pelbagai makanan western Food .. kat situ ada jugak sediakan pelbagai makan dengan pemandangan yg menarik, ada org nyanyi main gitar, service yg laju dan paling penting makanan kat situ semuanya berpatutan. 

kalau yg suka amek gambar.. mmg byk tempat menarik nak berposing. salah satunya mcm budak tecik nie
v
v




 restoren tue mmg bestla kalau nak bwk family dan anak² mkn. sesuai sgt...  sebelum nak balik tue sempat ugak kami amek gambar beramai² utk dijadikan kenangan manis. walaupun sekarang mcm x bernilai..tapi ia akan bernilai pada masa akan dtg.


kina dah sampai? kOrang dah?

6 comments:

aien sara said...

best nyer.....kt kg baru yer,,,,,nnt nk ajak epul g sana gak la......tgok cm best...pastukn...cuba ko tgok cr ko pose memang sama ngn ayah ko pose......sejibik...ank branak la pulak.....apa pon..enjoy sgt2 kn...

PUANSTOBERI said...

huhu.
walo dkt ciput je dr uma kakreen, tp kakreen penah sekali je makan situ. teehhee.. :D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

aien sara:

ajakla epul pg sana bwk anak². mmg best! yew ke same pose aku dgn ayh aku sama? x perasan pulak. hehehehe.. namapun anak ayah kan.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

PUANSTOBERI:

yew ker dekat? mmg la kak..kalau benda tue dkt dgn kita nak pg pun x hingin. tapi yg jauh juga nak pg. adatla tue kak..hehehehe

Cik Wanie Ghani said...

kg baru?
rasa mcm penah pegi,
tapi x ingatlah,
hurm,
bestkan bila dtp kumpul reramai dan mkn sesama:)
happy saja nampak:)

Aizul Iza said...

hehe...komen ni lari dari entry ni...nak tnya macamana nak buat logo 'mamaadam09' yg ada ka setiap gambar tu ye?

appreciate if mama adam ni boleh tunjukkan ^_*

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣