♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, April 6, 2011

☺REUNION 2011'☺

..assalamualaikum..

waduh...... baru berapa hari tak bukak blOg dah ada sawang dah. belum 9 bulan x bukak blOg kan? mau siap berkulat blOg kina ni nanti. hehehehe...

9 bulan x bukak blOg? giler!!! 

oh tidakkkk!!

hOpe kesihatan kina akan bertambah elOk tak lama lagi... kina sekarang rasa mual sampai x terkata. andai kata mual nie sampai 9 bulan alamatnye x berUPDATE blOg kina nie nanti. kOrang dOakan kina agar kesihatan kina ok sehingga kina selamat bersalin yew....? dOa kalian amat kina harapkan....
citer pasal mual... 

"bila jalan x pulak rasa mual!!!" kata supra.

huhuhuhuhu.... sape kata x mual? kina nie tahan je rasa mual tue. disebabkan rindu pada kawan sekOlah kina gagahkan jugak hadiri reunion yg dOrang buat. naseb bek buat kat bOwling Bram Mall KepOng je. kalau jauh... mungkin kina x dapat pergi. bukan nye ape.... kina naik kereta lama² pun x tak larat sekarang nie. mabuk giler.....

jOm layan gambar masa reuniOn tue jOm!

sempat lagi tue bergambar walaupuun mulut asyik uweeeekkkk...uweeeekkkkkk!!

.. ini nOr namanya, kina dgn dia je tak main bOwling..dah jadi mak buyOng kan? nak main mendanye?? ..

.. ini dila... mak nak main anak pun nak main!! memang riuh la masa tue! tapi bestttttt ..

.. ini pulak....tukang kira bOla. masing² pandai cari kerja...hahahahah ..

.. nama baby nie akim, cOmel kan? umi dia INTAN.  kalau nak kenal INTAN pergilah blOg dia ..

dan kat bawah nie la orang² yg merihkan keadaan kat kawasan bOwling tue
v
v
v









dan ini lah kawan² kina yg paling spOrting!! dorang memang TERBAIK!!
v
v
v

kina doOakan lepas nie reuniOn mcm nie akan diadakan setiap tahun. biarlah sampai ke anak cucu... baru best!! nak pecah rekOd nie... amin.

3 comments:

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

nasib baek 1st anak jer muntah teruk, yg kedua & ketiga memang takde..:)

tp itulah kenangan mengandung yg paling istimewa..nak rasa dimanja2kan oleh suami, itulah masanya.. :)

sal said...

hai kina..pe khabar..moga semuanya ok jek..slmt berjumpa ngan kekawan reunion..

bonda dadif aka akish said...

muge kesihatan kina kembali...

=)

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣