♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, April 14, 2011

☺Jalan² cari PASAL..OOOPPPSSSS...cari MAKAN!☺


 uweeeeek.......

baru sebentar tadi kina muntah...  dah kOsOng balik perut nie. 

aduhaiiii...

kina dah la x lalu nak makan. bila makan muntah pulak. 

cObaannnnnnnnnnnnnnnnnnn...

citer pasal makan kina nak citer kina makan kat Kg. Baru hari ahad baru² nie. asalnye kina nak makan sate kat Jln Tun Razak.. kina ptg tue ada tgk "Jalan² Cari Makan". Pakwe di Yuna tue tunjuk pulak dia mkn sate tue. kina pun ajak la suami kina mkn mlm tu jugak. 

kOnOn bukak la kedai tue...rupanya. hampa dan sadis kina mlm tue... dah tak tahu dah nak mkn ape. perut dah lapar giler time tue. puas pkir kina ajak la suami kina usya kat Kg. Baru.... org ramai betul time tuh. nama pun org ramai kan..kOmpOm² x dpt parking. Kebetulan sebelum msk Kg. Baru kina ada ternampak kedai SeaFood Masakan China Muslim. terus kina ajak suami kina patah balik. naseb bek parking pun senang masa tue. Hati kina pun kembali riang!

laaa.... korang tak tahu ker pakwe Yuna ? meh sini kina tunjuk
v
v
v
nama dia fareed... hensem tak?

ini lah kedai makan tue
v
v

ini muka org tengah lapar giler

yg nie pulak adik kina...

kina dan adam pun lapar jugakkk

dan inilah menu kami makan hari tue. siap ada Udang Goreng Mentega lagi taw. ini gara² Lynn Hamzah la... dia mintak idea dari kawan² udang yg dia beli nak masak ape. so kina pun cadangkan la menu tue. last² kina pulak teringin nak makan. huhuhuhu...

Lepas je kami habis makan..suami kina ajak pergi Down Town kat Cheras. saje nak cuci mata... tapi malangnya bila dah sampai kina rasa mual pulak. jalan sikit je nak muntah..tapi hbs jugak la kami tawaf tempat tue. Tak ada barang pun kina berkenan hari tue..sebab dlm kepala nak cepat balik. dah tak larat rasanya. kami sampai rumah pukul 1 pagi. penat mmg penat..tapi hati x puas lagi. insyaallah kalau ada masa kina nak repeat nak mkn sate pakwe yuna makan tue!!!



3 comments:

syairahmohdanuar said...

alah alah.macam sedap je >.<

lizz said...

wah cam sedap jer...nanti nak try la makan kat sini...

Zura said...

mesti seksakan kina...alahan smpai cm tue..xpe...dugaan tue..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣