♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, April 8, 2011

☺AiReL ZaFRi 3rd BeSDaY GA☺

 sempena besdya Airel ke 3 tahun mamanya ada buat GA. kalau kOrang nak jOin sila KLIK kat banner yew.

tarikh last: 12.04.2011

ucapan kina tuk Airel ialah untie dOakan Airel akan menjadi anak yg sOleh yg akan berbakti pada keluarga..Agama..Bangsa..dan Negara. amin....

4 comments:

Zura said...

rajin nau kina msuk contest....alamak ari tue nye tag xbuat lg nie...bz lah lately nie kina...take over keje org...

pape pun good luck..

kakyong said...

rasa nak join jugak la.. dah 1 minggu tak update blog GA..

n3 terbaru kakyong.com Best sangat ke drama Asmara tv3 ni..???

sarah mohamad said...

good luck kak. insyaALlah, kalau rezeki, menang lah akak.hiks

Zue AnnaLeeya said...

salam kina...
mekasih join yer..
gud luck..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣