♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, January 31, 2011

☻ MINTAK PERHATIAN!! ☻

..assalamualaikum..

MINTAK PERHATIAN SEMUA!!! hari nie kina nak bertukang untuk tukar rumah baru. Rasa bosan pulak asyik mcm nie je. kalau kOrang dtg jengOk blOg kina ia kelihatan kucar kacir mcm kena ribut harap paham la yew.insyaallah kina siapkan hari nie. kina cuba....

hari nie hari last untuk meneka benda pelik kat muka kina tue... ia ditutup kul 12.00 mlm nanti. Insyaallah kina akan umumkan esOk pagi  dan kina akan umumkan ape HADIAH MISTERI tersebut. Harap bersabar yew... 

MASIH ADA PELUANG UNTUK KORANG CUBA TEKA!!!

1 comment:

DiaUmaiNiNaz said...

salam...take yr time nak bertukang tu, jangan sampai gedebuk plak...
nih pon dah nampak perubahan yang menakjubkan..sedap mata memandang..lagi2 bila tengok wajah mamaKina n Adam tu..ceria selalu je..caya lah.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣