♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, January 29, 2011

☻☺ citer pasal i-City..BEST KER?? ☺☻

 Good Morning semua... keje ke? kina rasa ramai yang cuti nie...lagi² org yg kerja kat KL. alang² cuti sempena hari wilayah dOrang amek cuti panjang sikit. jeles nih.... hihihihi. pepun kina lagi suka kerja dari dOk rumah. cuti dOk rumah bOring la... kalau cuti pergi berjalan tak pe. itu memang suka!! 

hari nie kina nak sambung citer pasal kina pergi I-City tue...semalam nak citer gambO hilang lak kat pendrive. disebabkan kerja banyak semalam kina x sempat nak edit gambO tue balik. hari nie ada pulak kat dlm pendrive...PELIK lak kina rasa. main² je pendrive nie kan?? kOrang pernah terkena mcm nie tak?? tensiOn kan? nak citer panjang tarak....jOm layan gambO jOm!!!

~ gambO kat bawah nie kami amek masa mula² sampai kat situ. belakang supra dan adam tue ada pOkOk krismas yang besar. Ia memang cantik!!~


~ kalaulah lampu pOkOk tue semua penuh mesti lagi cantik kan?~

~pemandangan dari jauh..masa nie kami belOm masuk betul² kat tempat banyak lampu tue..masa nie mamang teruja betOl bila tengOk pemandangan dari jauh ~


~ time nie adam x nak pandang kemera. susah nak amek bila dah besO nie... ~









~kOnOn sedang tOlak lembu nie lah....supra sempat kata "pOyO tul la mama nie amek gambO!!"~ 

 ~ cuba tgk...dia lagi pOyO kan?? ~









~ muka adam dalam kepenatan~









~ mulalah si adam amek tugasan kami berdua..... ada yang jadi ada yang tak jadi gambO nyer ~


 ~ gambO nie kina suka...pandai kan adam amek gambO? ~

~ masa nie kami dah kepenatan..penat berjalan kaki. sungguh luas kawasan i-City tue. itu pun kami x pergi banyak tempat. ada setengah tempat tue kena bayar. kalau ada resit parking kereta bOleh guna. tapi hanya 5 orang je leh masuk amek gambO. kalau rest dah habis guna nak msk kena la bayar..1 kepala kina x tahu berapa harganya. ~

~ Hari Ahad pulak kami pergi Tasik Titiwangsa..kami sampai je hari tue hujan dah turun. kOnOn nak pergi tempat lain la pulakkan, sambil nak U- turn  kami lalu kat tempat lumba kereta cOntrOl. kebetulan hujan tetiba berhenti jadi kami singgah la kejap... ~


~ inilah rupa track kereta cOntrOl tue..cOmel siut~




~ Lepas tue kami pergi KLCC pulak... dah makan tahun tak pergi KLCC. huhuhuhu..sejak mengandOngkan adam la nie baru dapat pergi KLCC..adam dah 2 tahun ..mengandOng 9 bulan...kiranya dah 2 Tahun 9 bulan tak pergi ~
 
~ kina suka pemandagan masa nie...dulu bila kina balik kerja mesti lepak sini dengan ' x ' kina. Kenangan masa silam kadang² terbayang jugak dalam diri kina. Susah nak lupa... adesssss.... pepun kenangan tetap kenangan kan? janji sekarang ... kina hepi dan bahagia dengan kehidupan sekarang!! ~


~ taraaaaaa.....adam jOm balik!! mama dah penat nie.... lepas nie nak kemana pulak?? huhuhuhuhu...sebelOm kami balik kami singgah makan dekat Gelas Besar depan Stadium MPS Selayang. Perot dah kenyang...kaki dah lenguh...berangkat la kami tinggalkan kesibukkan kOta. Dalam hati berkata "bila lagi dapat pergi KLCC lagi?" .... ~

3 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

waa..bestnyer g jenjalan...Icity bermandi cahaya lagi...

bahagia rasa...

PUANSTOBERI said...

akak je yg tak penah pegi lagi I-City ni. rasa kalo ada perayaan bes gak kut sbb dia bertema kan.
umm...CNY ni bes gak pegi ni. baguih..baguih.. :D

Cempakamelati said...

Cantik gambar, pemandangan penuh dengan lampu -lampu yang cantik. Saya tak pernah sampai lagi kat sini.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣