♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, October 28, 2011

☺DOAkan saya☺

..assalamualaikum..


Hari nie kina last keje... maknanya last la kina berblogging dan berFB buat sementara. Al-Hamdulillah keje semua dah settle sebelum nak cuti panjang nie. wasiat² pun dah tulis. cewahhhhhh!! Kina ingin mengambil kesempatan untuk mohon maaf jikalau kina ada buat kesilapan kat korang tanpa kina sedari. Kalau umur kina panjang kita akan berjumpa lagi. Halalkan makan dan minum sekali yew... 

kalau kina selamat bersalin kina akan inform pada kwn rapat kina dan suruh dia post berita gembira tue nanti. Doakan kina dan baby selamat yew...doa korang semua amat kina hargai. 

salam sayang dari kina.....muaaaaahhhhh!!!


11 comments:

Salina@IbuAqil said...

Akak doakan kina & baby selamat.. Moga dipermudahkan segalanya.. Amin!! Allah swt sentiasa melindungi.. Akak plak yg excited dik.. TC dik.. Apa2 hapdet ye.. ;)

Nad @ MamaZakwan said...

semoga segalanya selamat dn berjalan lancar ;)

fathiahRAIHANA said...

wahh nak cuti pnjg ye ?
hehe . moga selamat kedua-duanya ye akak :)
take care!

kakyong said...

selamat bercuti & semoga selamat bersalin kina.

Salina@IbuAqil said...

Kina!! Dah bersalin ke dik.. Akak rindu ni.. Risaukan kina.. Nak sms no phone tak ada.. ;) TC yer dik.. Akak doakn dari jauh.. ;)

jedi said...

selamat bercuti kina...
semoga semuanya selamat

Anonymous said...

belajar banyak

Salina@IbuAqil said...

Rindu sgt ngan adk akak sorang ni.. Akak doakan kina & anak2 baik2 blaka ye dik.. ;)

CGG said...

hi kina...
wenduuu nye kat dia..
lama tak bw sini:)

wish u all the best

model pakaian grosir said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

aien sara said...

semoga selamat..dn dh slamat pon....hehehhe..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣